Life
890 prikaza

Video kampanja za novi bestseler Sanele Kovačević Nelly

Promocija knjige Muškarac iz snova
Josip Čekada
Sanela Kovačević Nelly u svojim knjigama otkriva tajnu uspješnosti muško-ženskih odnosa

Put od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca čini se nikada nije bio lakši, a tome svjedoči i uspjeh nove knjige Muškarac iz snova autorice Sanele Kovačević Nelly kojoj je popularnost donijela prva knjiga, regionalni bestseler Muškarac u šaci. Sanela Kovačević Nelly u svojim knjigama otkriva tajnu uspješnosti muško-ženskih odnosa, a zbog velikog uspjeha u rješavanju ljubavnih problema jedna je od najtraženijih love coach-eva za žene na našim prostorima. 

Do sada je gostovala u brojnim TV emisijama uključujući i popularni TV Show Gospodin Savršeni, a Muškarac iz snova knjiga je koja je od strane brojne čitateljske publike već prozvana remek djelom ženske literature.

Nedavno je snimljena glamurozna kampanja za knjigu u režiji Suzane Arslani, a glavnu ulogu fatalnog Muškarca iz snova utjelovio je hrvatski maneken s inozemnom karijerom Patrik Prenkpalaj

Uz Sanelu Kovačević Nelly, u spotu se pojavljuju i Sanja Vasiljević i Matea Uhlik Vidović, a snimanje se odvijalo u prekrasnom ambijentu zagrebačke kavane Johann Franck. 

Video kampanju u kojoj „muškarac iz snova“ traži i konačno nađe "onu pravu" premijerno možete pogledati ovdje:

Kako u njegovim očima postati Ona Prava? Vaš novi sjajan život i kako ga ostvariti? Kako vratiti interes muškarca – čak i kada se to čini nemoguće? Što će ga vratiti na vaš prag? 

Odgovore na ova i brojna druga pitanja, pronaći ćete u ovoj, dugo očekivanoj knjizi koja vas sasvim sigurno, neće ostaviti ravnodušnima. Bez obzira u kojoj se ljubavnoj situaciji trenutno nalazite, knjiga Muškarac iz snova jedno je od najkorisnijih štiva koje si možete pokloniti.  

Ako već niste nabavili svoj primjerak, sve informacije o narudžbi i o prodajnim mjestima naći ćete na službenoj web stranici www.muskaracusaci.com, na društvenim mrežama, na Facebook stranici  i Instagram profilima @muskaracusaci i @sknelly_official.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.