Life
332 prikaza

Već osam godina predvodimo digitalnu video transformaciju

1/4
PIXSELL
24sata video produkcija pokazala je da je lider u video contentu te da trendove ne samo slijedimo već i postavljamo

Već osam godina gradimo uspješnu video produkciju u 24sata. Te 2015. godine okrenuli smo se trendu koji su mnogi u Hrvatskoj prihvatili tek kasnije te tako postali pioniri liveova i video specijala na Facebooku. Svaki novinar s terena se javljao uživo, nije bilo mjesta otkud nismo imali video. Rad i rastuće brojke nagradila su i mnoga priznanja koja smo dobivali u news kategorijama kao medij koji najbolje koristi digitalnu platformu za izvještavanje. Od povratka generala iz Haaga, kad su pregledi na Facebooku eksplodirali, do produkcije serijala “Nestali” o obiteljima koje traže svoje najmilije koje su nestali tijekom Domovinskog rata, do izvještavanja s potresom pogođene Banije i s dočeka srebrnih Vatrenih... Kako smo navikli kao medij postavljati trendove, tako se produkcije proširila i na ostale digitalne kanale - YouTube, Instagram i TikTok. Video je jednostavno postao neprikosnoveni kralj! Najgledaniji medijski TikTok profil u Hrvatskoj, YouTube kanal s više od 300.000 pratitelja te najoriginalniji i najzabavniji sadržaj u regiji. Sve je to 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJA. Od kulinarskog serijala “Tko mi bolje kuha?”, koji su svi s nestrpljenjem pratili, do “Zvijezde vrište” s Jurajem Šebaljem, koji je čak dobio i regionalno izdanje, pa sve preko naših prvih formata “24 pitanja” i “Moja priča”. Publika uživa u našem raznovrsnom sadržaju, a možda smo nekad i cringe, #alijatovolim.

 | Author: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

- Kreće zlatno doba producenata i produkcijskih kuća, tu se želimo pozicionirati kao provider contenta za video streaming servise - zaključuje Matej Lončarić, direktor 24sata Videa i JoomBoosa.

A tu je i JoomBoos, dio velike Video i Oriđiđi 24sata produkcije, koji je od 2015. godine glavna postaja za zabavu, učenje i smijeh za sve pripadnike generacija Z i Alfa. Od viralnih kvizova na JoomBoos.hr webu do originalnih serija, serijala, video spotova, pjesama i formata na YouTubeu, JoomBoos ima sve što mladima (i onima koji se tako osjećaju) treba kako bi se odlično zabavili. Prije nekoliko smo godina, prvi u Hrvatskoj, sve te originalne, ali i one kraće formate preselili i na TikTok, gdje nas sad na čak dva kanala prati više od pola milijuna ljudi, a naši su shorts formati i na YouTubeu postali pravi hit i često su na samom vrhu viralnih trending lista. Ipak, posebno smo ponosni na naš najnoviji uspjeh, a to je nominacija za Večernjakovu ružu našeg Oriđiđi projekta - serije “The Outsiders”, koju smo spojili s NFT-jem kao najboljim novitetom koji je budućnost približio više nego ikad dosad. U seriji na našim kanalima gledamo talentirane mlade glumce iz Londona i raznih dijelova Hrvatske, poznata lica hrvatske glumačke scene, kao i najpoznatija TikTok lica, kao što su Mimiermakeup, Mattia Leonardelli i mnogi drugi. A sad nam je ova nominacija još jedan dokaz da nešto radimo kako treba, da ne uskačemo samo u trendove, nego da ih stvaramo i postavljamo. Serija “The Outsiders” dosad je pregledana više milijuna puta, a prikazana je ovoga ljeta i na popularnom “Four River” festivalu, gdje je oduševila sve prisutne. Podsjetimo se, “The Outsiders” su prva bilingvalna teen serija u regiji koju mnogi od početka emitiranja uspoređuju s najvećim uspješnicama s Netflixa.

 | Author: PROMO PROMO

- Spojili smo NFT i našu originalnu, prvu bilingvalnu seriju u ovom mega uspješnom projektu ne samo kako bismo opet pomaknuli granice, nego i da našim fanovima opet ponudimo dodatnu vrijednost. Nakon što su preuzeli svoj ekskluzivni The Outsiders NFT, dobili su pristup zatvorenoj Discord grupi u kojoj se mogu povezati s ostalim obožavateljima serije i shareati dosad neviđene slike i informacije o Outsiders svijetu. Drago nam je da su i publika i struka opet prepoznali naš trud, i ova nam prijava za Večernjakovu ružu znači da i dalje nešto radimo dobro - kaže Lončarić.

 | Author: Emica Elvedji/PIXSELL Emica Elvedji/PIXSELL

U “Outsidersima” se, osim mladih talentiranih glumaca iz Hrvatske i Londona, pojavljuju i neka već dobro poznata glumačka lica, poput Gorana Grgića, a na TikTok profilu rasturaju s više od sedam milijuna pregleda. Svi ovi uspjesi impresivni su, ali tek su početak, koliko god to zvučalo neobično s obzirom na to da ovo radimo sad već velikih osam godina! Ostanite uz 24sata Oriđiđi i JoomBoos, tek vam sad donosimo sjajne stvari, a odsad nas možete pratiti i na srpskom tržištu u projektu RoosVaaj. Gledamo se - svuda!

Infobox ():

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.