Life
24353 prikaza

Uvrede spisateljici: Krepaj droljo, puši Komšiću kur**nu!

Martina Mlinarević Sopta
Grgo Jelavic (PIXSELL)
Otkako je objavljeno da će Martina Mlinarević Sopta biti imenovana za ambasadoricu BiH u Češkoj, otvorila se septička jama na Facebooku

Martina Mlinarević Sopta, bosansko-hercegovačka spisateljica za koju ovih dana mediji u BiH pišu da će uskoro biti imenovana za ambasadoricu BiH u Republici Češkoj objavila je na svom profilu na Facebooku neviđene uvrede koje su joj počele pristizati nakon objave te vijesti.

Martina je naima ujedno poznata i po tome da je izrazito osvijestila borbu protiv raka dojke nakon što je i sama obolila i svoj spisateljski opus okrenula u tom smjeru. već je ikonska postala naslovnica na kojoj je Mlinarević Sopta slikana bez majice, ali i bez grudi koje su joj uklonjene nakon operacije. Svoju bitku s opakom bolešću opisala je u knjizi Huzur, koja je postala hit u cijeloj regiji.

Ono što je razbjesnilo gamad koji komentiraju po Facebooku je to što ju je navodno predložio član Predsjedništva BiH Željko Komšić.

"Krepaj droljoooo dao Bog da i da ti dica krepaju od raka govno Balisko idi Komšiću popisu kurčinu", hrabar je neki Ljubo Novalić, koji čak nema ni sliku pored imena.

"Ovo bi moglo izugledati malo grubo, pošto vidim da je većina komentara ljepšeg spola, ali moram... Zna li ova alapača što sebe književnicom naziva da Česi vole žene sa većim poprsjem? Di je se ona onda jadana zaputila sa jednom?  I unaprijed se ispričavam ženama sa karcinomom dojke da me ne shvate pogrešno. Ali ova u Češkoj nema nikakve šanse..". piše pametnjaković Mario Suton.

"Droljo jedna prodana, ljubavnice jedna. Mrš napusti zemlju. Preotela muža ženi. Gadiš nam se. Bludnice", riječi su Ljilje Mandić Čavar.

Teško je zamisliti što je u glavama ljudi, ali ima toga još.

"Kako pravo govoriš protiv hrvatskog naroda mogla bi ostat i bez druge sise, idi blati u českoj hrvatski narod", kaže "hrabri" Danijel Martinović.

"Najveci problem je u nama. Jer ak se ta politička kurva preko tjedna može prodavati po Sarajevu, a vikendom bez straha šeta po svom selu - e onda je do sela", piše nepotpisani junak s Facebooka.

Ove je prijetnje i neviđene uvrede Martina Mlinarević Sopta podijelila na svom Facebook profilu, a očito je to samo dio.

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • BESTpartizan 20:36 13.Ožujak 2019.

    primitivci ostavite zenu na miru

  • omer 16:07 13.Ožujak 2019.

    Hadezejnare na aparatima i digli se na zadnje noge.

  • Perun 15:55 13.Ožujak 2019.

    Kakvi divljaci katastrofa. Jedna normalna neustašoidna osoba i odmah je oće najveći vjernici i lizaći oltara kamenovati.