Life
3640 prikaza

Traženo društvo: Zgodne žene putuju besplatno?

yourtravelmates.com
Postoji nekoliko internet stranica koje spajaju žene željne putovanja s muškarcima koje će im pokriti troškove - navodno bez ikakvih uvjeta

Jessica je 21-godišnjakinja iz australskog Brisbanea koja obožava putovanja, no nema baš i novaca za njih. Otkrila je odlično rješenje za to - preko portala koji sparuje muškarce željne ženskog društva na putovanjima osigurala je je dvotjedni put u Kaliforniju, a za to nije platila ni lipe.

I ne samo to, u aranžmanu navodno nema "kvake" odnosno dame nisu ništa dužne tim muškarcima, koji su mahom poslovnjaci. To se prvenstveno odnosi na seksualne usluge, a hoće li između neobičnog para nešto biti, to se vlasnike takvih stranica ne tiče.

Mi spajamo atraktivne dame s muškarcima koji ne žele biti sami na putovanju - stoji u većini oglasa Miss Travela, Your Travel Matesa i sl. stranica.
Jessica iz priče prvi je put čula za tako nešto preko reklame na Facebooku i brzo se zainteresirala. Tek nakon što se uvjerila kako nije riječ o luksuznom svodništvu, rado je pristala na aranžman.

Priznala je kako je jedini novac na putovanju izdvojila za SIM karticu na aerodromu, a muškarac s kojim je bila išao je u šoping te osim stvari za sebe, kupio i ponešto njoj.

- Spavali smo u različitim sobama, no dogovorili smo se za zajednički doručak, turistički obilazak nakon njegovog sastanka, druženje na bazenu predvečer i večere kasnije, no nakon toga smo išli svako u svoju sobu - kaže Jessica koja smatra kako se većinom radi o muškarcima kojima imponira sa sobom voditi zgodne mlađe žene.

Smatra kako bi oni bez problema mogli doći do seksa i ne moraju na takav način tražiti družice, a da je ovdje riječ o nečem sasvim drugom.

Preporučila bi tu stranicu i drugim ženama, no istaknula je kako nije naodmet naglasiti jeste li ili niste zainteresirani za nešto više od prijateljskog druženja.

Jessica se pak toliko dobro provela da namjerava cijelo iskustvo vrlo brzo ponoviti.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.