Life
9177 prikaza

Tko je nasilnik i narkoman koji zlostavlja Berniejevu kći

Bernie Ecclestone i njegova kći Petra Stunt
1/2
Ray Collins/News Syndication/PIXSELL
U brakorazvodnoj parnici u igri je šest milijardi dolara, a sud je sad Jamesa Stunta izbacio iz vile

Droge, nasilje, djeca usred sveg tog krša i loma, te – naravno – ogromna brda novca, obilježili su brak Petre Stunt, rođene Ecclestone, i Jamesa Stunta (35). Četiri godine su bili u vezi prije nego što su se 2011. vjenčali, s tim što je brak posljednjih godinu dana više nalikovao "ratu Roseovih", nego obiteljskih idili.

Petra, kći tajkuna Formule 1 Bernieja Ecclestonea i njegove bivše supruge, nekoć manekenske superzvijezde Slavice Ecclestone, rođene Radić, pri kraju je jedne od najskupljih brakorazvodnih parnica u povijesti. U igri je šest milijardi eura zajedničke imovine, a ono što je počelo kao "sastanak na slijepo" 2006. i što odavno više nema naznake romanse, kulminiralo je sa Stuntovim prijetnjama supruzi usred restorana u Londonu "da će joj raznijeti glavu", optužbama o predoziranju Stunta, pričama o tome da su se Bernijeva kći i kućna pomoćnica morale zaključavati u kupaonicu kako ih Stunt ne bi dohvatio...

Bernie čak tvrdi da ga je ovaj u stražnjim prostorijama suda pokušao i udariti, čemu je britanska javnost sklona vjerovati, jer se Stunt, inače vlasnik tvrtke koja trguje zlatom, u sudnici cerekao, dobacivao, puštao kojekakve zvukove, sve unatoč upozorenjima suca, a nakon izlaska iz zgrade suda, okupljenim novinarima u kamere ekstremno nametljivo pokazao prst srednjak. U doba kad je "upecao" Petru, tada još Ecclestone, James Stunt imao je samo 24 godine.

Slavica Ecclestone Temperamentna Life Brak Slavice Ecclestone: Na Bernieja je bacala tanjure

Još tad očito je nastojao ostaviti dojam da je neopisivo bogat, istodobno ničime ne objašnjavajući odakle bi njegovo navodno bogatstvo moglo potjecati. Britanski mediji zbog toga su posljednjih godina počeli najozbiljnije sumnjati u glasine po kojima Stunt posjeduje 3,5 milijardi eura vrijednosti. Običavao je po West Endu upadljivo "krstarititi" nekim od svoja dva Rolls-Royces, dva Range Roversa ili Lamborghinijem, sve redom velikim, crnim automobilima, u pratnji tipova u odijelima s naušnicom u uhu.

U javnosti ga se u pravilu viđalo u odijelima poput nečega što su nosili glumci koji su inkarnirali Agenta 007, u ruci s plastičnom bocom od vode za koju je tvrdio da se u njoj nalazi mješavina limunovog soka, čili papričica i javorovog sirupa. "Da me ne bi netko otrovao", tvrdio je.

glavnom, godinama je izrazito nastojao graditi oko sebe atmosferu misterioznosti, sve dok prije godinu dana u javnost nije stalo izlaziti da je riječ o krajnje problematičnoj osobi koja, navodno, jezivo zagorčava život supruzi, svojoj četverogodišnjoj kćeri i dvogodišnjim blizancima. Na sudu je bilo rečeno da je još 2015. po prvi put uhićen zbog remećenja javnog reda i mira, ali da je to zataškano. U nizu ružnih opisa njegovog načina života isticao se i onaj dio kad je supruzi prijetio da će joj "sprašiti metak u glavu".

U sudnici je pak bio u stanju stalnog gnjeva. Prema Bernieju Ecclestoneu je pokazato prstom kao da puca u njega, vrijeđao ga, svađao se. Stunt od prije nekoliko dana više ne živi s obitelji u vili u londonskoj četvrti Chelsea. Fotoreporteri su ga snimili kako napušta vilu na stražnjem sjedalu svog Rolls-Roycea, pušeći cigaretu, nakinđuren nakitom i s porculanskom mačkom u ruci.

Slavica i Bernie Ecclestone Milijarde dolara Life Najskuplji razvodi ikad: I naša Slavica na vrhu

Bernie je na sudu svjedočio da je njegova obitelj Petru već dugo nagovarala da napusti navodnog obiteljskog zlostavljača, ali da ih ona nije slušala u strahu od reakcije Jamesa Stunta. Autotrkački tajkun rekao je i to da on osobno ranije nije htio direktno reagirati kako kćeri ne bi stvorio dodatne probleme, te je Stunta opisao kao "užasnog čovjeka".

Nakon što mu je Stunt usred svjedočenja u sudnici doviknuo: "Pi*ko!", Ecclestone je rekao: "To je vrsta ponašanja kakvu bih očekivao od njega. On baš i nije posebno dobrodušna osoba. Eksplodira za sitnicu." Sudac je na kraju naložio da James Stunt mora iseliti iz vile kako bi se Petra i troje djece koji su nedavno pobjegli od njega, mogli vratiti i tamo nastaviti živjeti.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.