Life
117 prikaza

Susjed me seksualno zlostavljao, ali nikada nisam odustao od glume

Počivali u miru
Dusko Marusic (PIXSELL)
Novi broj najčitanijeg tjednika Express donosi intervju s glumcem Borisom Cavazzom u kojem otkriva kako je kao dijete bio zlostavljan, te kako mu je smrt sina Kristijana promijenila život

Hrvatska publika ovih dana legendarnog glumca Borisa Cavazzu gleda u TV seriji "Počivali u miru", ali pored toga Cavazza paralelno radi više projekta istovremeno u kazalištu, tako da previše vremena za odmor nema.

No, Cavazzu život nije mazio. Kao dijete je s roditeljima živio na rubu siromaštva, a rano je ostao i bez oca. Majka se nakon toga nije mogla sama brinuti za njega, pa ga je poslala sestri u Sloveniju.

Tamo se jedva otrgnuo zlostavljanju pedofila, a kad su vršnjaci u školi saznali da je rođen u Italiji prozvali su ga fašistom.

U novom broju tjednika Express pročitajte intervju s Cavazzom u kojem otkriva kako se obranio od nasilnika, zašto je počeo trenirati boks, te kako mu je život promijnila smrt sina Kristijana.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.