Life
1048 prikaza

Suludi anti-age: Hit su serumi od obrezanih penisa

Anti age terapija
Getty images
To je navodno proces koji boli više od tetoviranja, dakle istina je da se za ljepotu mora patiti

Nakon matičnih stanica, algi, kamenja, prokrvljivanja, likvificiranog zlata i slično, došli smo do toga da na lica, kako bi zaustavili starenje, stavljamo tekuće prepucije malih beba.

Da stvar bude još mnogo bolja, prije no što će vam taj eliksir mladosti utrljati na lice, prvo će vas ispikati tisućama mikro-bodlji kako bi vam se serum bolje upio, i onda bolje funkcionirao. To je navodno proces koji boli više od tetoviranja, dakle istina je da se za ljepotu mora patiti.

Nešto što se zove epidermalni faktor rasta (EGF) serum se derivira iz predak stanica ljudskog fibroblasta (vrsta stanice vezivnog tkiva) koje se uzima od uklonjenih prepucija beba, najčešće iz Koreje. 

Što serum čini?

Generira kolagen i elastin, koji lica čine sjajnima, punijima i mlađima. Uz to, donosi Guardian, serum miriše baš kao sperma.

Loša je vijest kako je lista čekanja za mazanje tekućim kožicama čak dvije godine, a košta "samo" 500 funti, iako kako kozmetička industrija napreduje zasigurno će pripravak kroz nekoliko godina biti moguće nabaviti u običnoj drogeriji ili apoteci.

Jedna od obožavateljica je, izgledom zaista kao da je besmrtna, glumica Kate Beckinsale, a navodno tretman "vole" i Sandra Bullock te Cate Blanchett koje svoja alabasterna lica, zapela u vremenu, više ne mogu botoksirati jer im je radi posla relativno važno da se mogu namrštiti pa su im pomade od kavijara, matičnih stanica, a sada i obrezanih beba oružje u vječnoj borbi protiv starenja.

Beckinsale je tretman pohvalila i na Instagramu na što je dio njezinih obožavatelja je dobio slom živaca razočaran svojom ikonom.

Kate Beckinsale | Author: Instagram Instagram
"Nekada sam mislila da si normalna."

"Ženo, što ti je, jesi li pri sebi, čuješ li se", samo su neki od komentara ispod objave koju je Beckinsale koja, izgledu usprkos već dugo (ako ikad) nije imala kvalitetnu ulogu, promptno obrisala.

Iako smo uvjereni da kult mladosti nije onakav kakav je bio tijekom 20. stoljeća, posebno u filmskoj industriji, čini se da je to netočno. Jer ako smo voljni na lice stavljati serum od prepucija beba koji miriše kao sperma, onda anti-ageing industrija ne samo da ima budućnost, već je pitanje ima li granice i postoji li išta što je dovoljno suludo.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.