Life
2967 prikaza

Spužva Bob: Kuhar koji je osvojio Split

Spužva Bob
screenshot/youtube
Prvi susjed mu je lignja Kalamarko, a najbolji prijatelj Patrik, morska zvijezda

Spužva Bob Skockani, ili samo Spužva Bob koji je u Splitu pobrao veliki broj nevažećih glasova i lik je o kojem se u utorak najviše govorilo ne samo u Splitu nego i šire.

Za one koji ne znaju, evo 'CV-ja' Spužve Boba, lika iz crtića koji se redovito prikazuje na Nickledoenu.

Spužva Bob je neurotičan, ali simpatičan lik koji živi u ananasu na dnu mora, u gradu po imenu Bikini Dolina. Tamo nije nimalo usamljen: društvo mu pravi ljubimac Slavko, puž koji se glasa poput mačke... Prvi susjed mu je lignja Kalamarko, perfekcionist, koji živi u moaiju (kamenoj figuri s Uskršnjih otoka) i s kojim se ne slaže baš najbolje. Drugi mu je susjed ujedno najbolji prijatelj Patrik, morska je zvijezda i živi pod stijenom. Tu je još i vjeverica Luna - njegov partner u karateu s kojom izvodi razne vratolomije.

Spužva Bob radi kao kuhar u restoranu brze hrane "Rakova poslastica", čiji je vlasnik škrti rak, gosp. Klještić. Svoj posao jako voli, radi ga izuzetno dobro i njegov je san postati najbolji kuhar u cijelom oceanu.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.