Life Svjetsko prvenstvo 2018
3256 prikaza

Rusi ismijali Theresu May zbog poraza od Hrvatske

Theresa May
YouTube screenshot
U pauzi summita NATO-a engleska premijerka Theresa May gledala je utakmicu u društvu europskih državnika

Russia TV je ovih dana na YouTubeu objavila video Therese May kako na mobitelu gleda utakmicu Engleska-Hrvatska. Utakmica je već očito bila gotova, a radost naših nogometaša prikazao joj je turski ministar obrane Mevlüt Çavuşoğlu.

Snimka je nastala za vrijeme pauze, tijekom summita NATO-a iako je rečeno da se tamo neće smjeti unositi mobiteli. Engleska premijerka bila je u društvu njemačke kancelarke Angele Merkel, turskog predsjednika Recepa Tajipa Erdoğana i albanskog predjesnika Edija Rame.

Rusi, koji su objavili snimku, ismijali su englesku premijerku pa su na njezine komentare dodali i 'oblačiće' u kojima su napisali što joj se motalo po glavi dok je gledala u ekran. 

Najprije se čuje kako netko pokušava provocirati May i Erdogana

"Ja za sve krivim turskog suca!"

May se nasmijala i pitala:"O, turski sudac? Zar ne?", a u oblačiću piše "Zar je to dopušteno?"

Njezin vojni savjetnik joj je rekao tužnim glasom:"Gotovo je", a u oblačiću iznad njezine glave piše:"Gotovo? A što je to gotovo? Još uvijek ne razumijem što ja to gledam! Svi ti smiješni muškarci u kratkim hlačicama!"

Merkel je oduševljeno uzviknula:"Oh, Hrvatska je pobijedila!", na što je May uzvratila kratko:"Da!", a onda su joj u oblačić dodali:"Pobijedila? Što to znači?"

Kolege su ju sažalno počeli tapšati po ramenu, a ona je uvratila:

"Oh, naši snovi su razbijeni!"

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.