Life
14263 prikaza

Putin se tajno vjenčao? Alina je pokazala prsten

Alina Kabajeva i Vladimir Putin
screenshot/youtube
Tijekom pojavljivanja u Italiji, bivša ruska gimnastičarka koju godinama povezuju s Putinom otkrila je vjenčani prsten

Alina Kabajeva (34), bivša ruska gimnastičarka koja je već godinama navodno u vezi s Vladimirom Putinom (64) i zbog koje je njegov brak propao, navodno danas nosi njegov vjenčani prsten, spekuliraju svjetski mediji. 

Naime, lijepa je Alina prilikom pojavljivanja u Italiji gdje je proglašena ambasadoricom Svjetskog prvenstva u gimnastici pokazala prsten koji nosi na prstenjaku desne ruke, a upravo se tamo prema ruskom običaju nosi prsten. 

Time je potaknula glasine da su svoju tajnu ljubav nakon gotovo deset godina skrivanja okrunili brakom.

Kremlj nije uspio ušutkati glasine o vezi i djeci

Putin se 2013., nakon 30 godina braka, razveo od bivše supruge Ljudmile s kojom ima dvije kćeri.

No, prema raznim informacijama, Putin danas s Alinom navodno ima troje djece - sina Dmitrija rođenog 2009.,  kćer nepoznatog imena rođenu 2012. te dijete rođeno 2015. u Švicarskoj.

 Gimnastičarka Kabaeva je predstavljala Rusiju na mnogim sportskim natjecanjima. Na Olimpijskim igrama 2000. u Sydneyu osvojila je broncu, a na Olimpijadi u Ateni 2004. zlato. Kabajevu drže za jednu od najljepših Ruskinja, a u vezi s Putinom je, navodno, od 2000. godine te se od tada nije pojavljivala s niti jednim drugim muškarcem u javnosti. 

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • esmeralda 16:12 05.Rujan 2017.

    No, prema raznim informacijama, Putin danas s Alinom navodno ima troje djece - sina Dmitrija rođenog 2009., kćer nepoznatog imena rođenu 2012. te dijete rođeno 1015. u Švicarskoj. Pročitajte više na: https://www.express.hr/life/putin-se-tajno-vjencao-alina-je-pokazala-prsten-12035?utm_source=newsletter&utm_campaign=Express_nl&utm_medium=email - www.express.hr potkrala vam se greška u godini ... prikaži još!ni probajte to ispraviti

  • Avatar Zlata Barbalic
    zelda 09:57 05.Rujan 2017.

    Putin je vrlo zgodan pristao muškarac,koji se nema toga ćim se nije bavio,super kondicije i zašto nebi imao još djece ako je zato sposoban..