Life
8486 prikaza

Prva dama "putovala u svemir i srela se s vanzemaljcima"!?

Miyuki Hatoyama, nekadašnja prva dama Japana
Wikimedia Commons
Supruga premijera šokirala je javnost svojim navodnim "iskustvima na Veneri" koje je opisala u knjizi, koja se doduše ne može svugdje kupiti

Što bi bilo da Prva dama SAD-a objavi kako je upoznala izvanzemaljce te je napustila svoje tijelo i otputovala na Veneru? Nema sumnje kako bi to stvorilo međunarodnu medijsku senzaciju. Upravo to se dogodilo s japanskom Prvom damom, Miyuki Hatoyamom - no ipak, ta vijest nije išla dalje od državnih granica.

Miyuki Hatoyama, supruga bivšeg premijera Yukia Hatoyame, 2009. dok je njen suprug obnašao svoju ulogu u javnost je bez puno neodlučnosti izašla s tim "činjenicama" u knjizi "Vrlo čudne stvari s kojima sam se susrela". 

Misteriozno područje 27. paralele NEOBJAŠNJIVO Znanost Sablasna zona: Ni radio uređaji ni satovi tu ne rade

Miyuki je nekadašnja glumica, entuzijast makrobiotike, autorica nekoliko kulinarskih knjiga, modna kreatorica i životni guru - sve u svemu, poprilično neobična žena.

Oteli je izvanzemaljci

Knjigu o svojim susretima i putovanju na Veneru objavila je u 63-oj godini života, a u njoj je otkrila kako su je izvanzemaljci oteli jedne večeri prije dvadeset godina, kad je spavala.

Miyuki Hatoyama, nekadašnja prva dama Japana | Author: Wikimedia Commons Wikimedia Commons

- Dok je moje tijelo bilo usnulo, moja je duša "jašila" NLO trokutastog oblika i otišla na Veneru. Bilo je to poprilično čarobno mjesto i vrlo zeleno - napisala je.

Osim toga, ta je po mnogima poprilično uvrnuta žena, rekla kako prepoznaje glumca Toma Cruisea "iz nekog drugog života".

- Vjerujem da bi me on shvatio kad bih mu rekla "hej, dugo se nismo vidjeli" - izjavila je u intervjuu.

Kad je svom, sada već bivšem suprugu, ispričala o svom izvanzemaljskom putovanju, on joj je rekao kako se vjerojatno sanjala. On je bio vlasnik restorana, vrlo praktičan čovjek.

Nakon rastave, upoznala je Yukioa Hatoyamu u Kaliforniji te se par vjenčao 1975. Par je dobio sina Kiichiroa, koji je završio studij inženjerstva u Rusiji. 

Miyuki Hatoyama, nekadašnja prva dama Japana | Author: Wikimedia Commons Wikimedia Commons

- Moj sadašnji muž ima drugačiji način razmišljanja. Njegova bi reakcija na moj susret s izvanzemaljcima sigurno bilo oduševljenje - smatra ona.

Yukio je, osim što je i sam bio premijer, unuk nekadašnjeg japanskog premijera, a zbog svog je izgleda tj. upečatljivih očiju i sam dobio nadimak "alien". Taj nadimak se zadržao i zahvaljujući neobičnim stavovima istaknutog para.

Japanska obitelj u parku SAMO RED Life Nevjerojatno čisti: Japanska tajna koju svijet još nije otkrio

Iako je gospodin Hatoyama multimilijunaš i četvrta generacija njegove obitelji se uspjela uzdići na vrh japanskog političkog svijeta, njegova pojava je nekonvencionalna po strogim japanskim standardima: kosa mu je neukrotiva i odbacuje uniformirana plava odijela političkog svijeta u korist neobičnih smeđih i odijela boje zelene mahovine.

To odbijanje konvencija, kao i njegova pojava, rezultirala je time što ga se u političkom životu smatra čudakom, piše Ancient Code.

Jedan od razloga zbog kojeg je Miyukina priča o posjetu Veneri prošla ispod medijskog radara svakako je to što je japanski pristup svemiru i izvanzemaljcima dosta drugačiji od onog zapadnjačkog.

U njihovoj se kulturi nalazi puno priča o drevnim bićima koja nalikuju vanzemaljcima, uključujući Dogua, koji predstavlja "boga s neba".

NLO-i i japanska vlada

Japanska vlada je 2007. izjavila da "nije potvrdila postojanje neidentificiranih letećih objekata za koje se vjeruje da dolaze iz bilo kojeg drugog mjesta osim sa Zemlje." Tada je japanski ministar obrane rekao da nema "razloga" da negiraju potpuno postojanje NLO-a kojima upravljaju izvanzemaljci.

BBC je izvijestio da je, usprkos nedostatku dokaza, "glavni tajnik kabineta Nobutaka Machimura kasnije rekao novinarima kako vjeruje da su [NLO-i] definitivno stvarni."

Unatoč tome, Japan nije definirao što će učiniti kad izvanzemaljci stignu na zemlju - to je bio odgovor na pitanje člana oporbe.

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar maks20022
    maks20022 19:35 07.Ožujak 2020.

    Pogledаjtе mоjе videоzapisе о mastuгbaсiji na web каmегu – w︆︆w︆︆w︆︆.︆︆f︆︆ck69︆︆.︆︆site

  • Avatar monster_from_id
    monster_from_id 10:47 01.Studeni 2019.

    možda drugi put povezu i Kolindu sa sobom, sad kad ima fullbrightovu medalju može reći da nije glupa ko kurac.