Life
26453 prikaza

Ovo je top osam najseksi političarki svijeta

Eva Kaili
evakaili,gr
Politička karijera može biti vrlo zahvalan posao - u igri su veliki novci, moćni ljudi, mnoštvo privilegija. To su uvidjele i ove ljepotice

Kad pomislimo na političare najčešće se prisjetimo pretilih i starih lica s televizora koja se ne mijenjaju desetljećima, no da je politika posao u koji je vrlo dobro i pametno ući, sve češće shvaćaju i mladi. Iako je omjer žena naspram muškaraca u svjetskoj politici još uvijek 1:4, ove ljepotice svakako svojom pojavom rade na popularizaciju tog zanimanja kod žena.

Od Italije do Kanade, Libanona do Kanade, ove su žene sve radile na nekim razinama vlasti, bilo u parlamentu ili vlade, i sve do jedne su definitivno seksi. Pogledajte tko su:

1.  Nicole Minetti

Talijanka Nicole Minetti | Author: screenshot/youtube screenshot/youtube
Inače, Minetti je bivša stomatologinja koja je talijanskom premijeru sanirala štetu na zubima nakon što ga je u prosincu 2009. godine u Milanu napao jedan muškarac te ga udario.

Nedugo nakon toga učlanila se u njegovu stranku, a seksipilna Minetti je dobila svoje mjesto u parlamentu. Na Instragramu voli objavljivati svoje zavodljive slike. 

 

FirstTanningSessionOfTheSeason🙋🏽☀️

Objavu dijeli Nicole Minetti (@minettinicole)

Povukla se iz politike nakon što se našla u središtu skandala - ona je bila zaslužna za pozivanje mlađahnih djevojaka na Berlusconijeve razuzdane orgije. Osuđena je na zatvorsku kaznu, a kasnije se vratila stomatologiiji i međuvremenu se posvetila i svom novom hobiju - puštanju glazbe kao DJ-ica.

2. Alina Kabaeva

 

Желаем вам замечательных выходных!

Objavu dijeli Alina Kabaeva | ФАН-АККАУНТ | (@alinakabaeva.official)

U razdoblju od 2007. do 2014. neki su ruski političari u Dumi sigurno imali problema s koncentracijom za vrijeme sjednica. Naime, tada je u njihovim klupama.

Ruska političarka i Olimpijka Alina Kabaeva | Author: screenshot/youtube screenshot/youtube
Alina je nekadašnja osvajačica zlatne Olimpijske medalje u gimnastici, a nebrojeno puta se pojavljivala na naslovnicama časopisa poput Voguea i Maxima. 

Ruska političarka i Olimpijka Alina Kabaeva | Author: screenshot/youtube screenshot/youtube
U jednom trenutku svi su vjerovali u govorkanja da ni Vladimir Putin nije mogao odolijeti Alini i njenoj ljepoti, no oboje su to zanijekali. 

3. Maria Rosaria Carfagna

Talijanska političarka Maria Rosaria Carfagna | Author: screenshot/youtube screenshot/youtube
Potreban je samo jedan pogled na ovu talijansku slatkicu da bi shvatili zašto se nalazi na listi. Prije nego se počela baviti politikom, Maria je bila model i prezenterica na televiziji. 

 

#ioxlei #MaraperNapoli #VotaForzaItalia #scriviCarfagna #demagistrisacasa #Lettierisindaco

Objavu dijeli Mara Carfagna (@maracarfagna)

U politiku je ušla 2004. godine te se njom i dalje bavi, a od vremena privlačenja pogleda razgolićenim tijelom evoluirala je u stilu, pa danas nosi kratke frizure i elegantne odjevne kombinacije.

4. Sethrida Geagea 

Libanonska političarka Sethrida Geagea | Author: screenshot/youtube screenshot/youtube
Iako je duboko zakoračila u 40-e godine života, ovu političarku i dalje smatraju jednom od najseksi političarki na svijetu. Rođena je u Gani, a u Libanonu je postala politički aktivna nakon uhićenja njenog muža 1994. 

 

#InstaSize

Objavu dijeli Sethrida Geagea (@sethridageagea)

Postala je članicom parlamenta 2005., a nakon toga je jedno vrijeme bila i ministrica. 

5. Orly Levy

Libanonska političarka Orly Levy | Author: screenshot/youtube screenshot/youtube
Ona je služila u izraelskim zračnim snagama, bila je model i tv voditeljica, a u to vrijeme je studirala i pravo. Nakon završetka studija počela se baviti politikom i vrlo je brzo zamijećena po svojim snažnim desničarskim uvjerenjima.

Orly Levy | Author: screenshot/youtube screenshot/youtube
Po mnogima je ona dokaz kako žene mogu biti lijepe, pametne, ali i snaći se u vojsci. Danas ima 42 godine i dalje se aktivno bavi politikom.

6. Toireasa Ferris

Irska političarka Toireasa Ferris | Author: screenshot/youtube screenshot/youtube
Ona je političarka zahvaljujući kojoj se irskoj stranci Sinn Féin imidž promijenio nabolje - odbacivši militantnost i zamjenivši je uglađenim zahtijevima. 

Toireasa Ferris | Author: Screenshot Youtube Screenshot Youtube
Politikom se bavi od svoje 18-e. Iako je imala neke kontroverzne izjave, imala je potporu naroda te je izabrana za predstavnicu u europskom parlamentu. 

7. Ruby Dhalla

Ruby Dhalla | Author: Pinterest Pinterest
Od 2004. do 2011. Liberalna stranka Kanade imala je najseksi članicu u svojoj povijesti. U mladosti je pobjeđivala na raznim natjecanjima ljepote, a nakon školovanja počela se baviti politikom.

Kanadska političarka Ruby Dhalla | Author: Pinterest Pinterest
No, njenom je ugledu naškodio skandal te je 2014. objavila da se povlači iz politike, no stranka je dobila seksi muškog nasljednika - u obliku Justina Trudeaua.

8. Eva Kaili

Grčka političarka Eva Kaili | Author: screenshot/youtube screenshot/youtube
Ova grčka političarka mami uzdahe muškaraca diljem zemlje. Karijeru je započela kao novinarka i voditeljica vijesti. Prije toga je završila studij arhitekture te je doista dokaz da ljepota i pamet mogu doći u paketu.

Eva Kaili | Author: evakaili,gr evakaili,gr
Nakon nekoliko godina u grčkom parlamentu, danas je ona izabrana za onaj europski. 

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • nelson 09:48 27.Kolovoz 2017.

    nicole minneti ufff ooo aaaa

  • ranko75 22:09 26.Kolovoz 2017.

    U svakoj bransi ima lijepog naroda, nije ni u redu da politicari budu sve gabori.