Life
161 prikaza

OFFTIME: Festival za bijeg od stresa i svakodnevice

OFFTIME Festival
1/3
Saša Pocrnić
OFFTIME, glazbeno-gastronomski festival održat će se od 24. do 26. svibnja 2019. u klubu Aquarius na zagrebačkom jezeru Jarun

Zagreb je upravo dobio novi event zanimljivog koncepta kojemu je cilj istinsko oslobađanje od pritiska i stresa svakodnevice, dalje od računala, uz odličnu hranu i glazbu za koju su zadužena imena sa svjetske elektroničke scene: Anja Schneider, Secret Cinema, Breach, Flashmob, Route 94 i mnogi drugi!

OFFTIME, glazbeno-gastronomski festival održat će se od 24. do 26. svibnja 2019. u klubu Aquarius na prekrasnom zagrebačkom jezeru Jarun. Festivalu je cilj da vas, uz odličnu hranu i glazbu, oslobodi od pritiska i stresa svakodnevice, i udalji od računala. Organizatori će nastojati objediniti različite glazbene žanrove i aktivnosti te postići svojevrsni sudar subkultura, kako bi se kreirala otvorena i slobodna atmosfera.

OFFTIME Festival | Author: OFFTIME Festival OFFTIME Festival
Glazbeni line-up čine brojna DJ imena sa svjetske, regionalne i domaće elektroničke scene: Ana Antonova, Aney F, Anja Schneider, Breach, Doris Fatur, El Commando, Flashbmob, Marina Karamarko, Mike Vale, Oberön, Omega Zen, Phillipe, Route 94, Secret Cinema, Volster i drugi, a više o samom rasporedu pročitajte ovdje.

Nedjeljni chill: OFFTIME CROATIA vikend na Jarunu završava zdravim doručkom uz FRüHSTüCK, glazbeno-kulinarski kolektiv koji će posjetiteljima omogućiti zdrav obrok i Bocca kavu, dobru glazbu i nedjelju provedenu sunčajući se na prekrasnoj plaži, livadi ili terasi kluba. Dobrodošli su i mlađi članovi obitelji i četveronožni ljubimci, a nisu na odmet kreme za sunčanje, dekice, igračke, ležaljke i suncobrani.

Festival završava besplatnim koncertom Sare Renar na terasi kluba Aquarius s početkom u 15h.

Ulaznice: Putem stranice https://myoffti.me/tickets možete nabaviti festivalske ulaznice po cijeni od 199kn, koje osim trodnevnog glazbenog programa uključuju besplatnu Bocca kavu preko dana, piće dobrodošlice u subotu i vaučer s 30 eura popusta na putovanje po izboru u organizaciji GoNParty agencije. Jednodnevne ulaznice za petak i subotu iznose 119 kuna.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.