Life
105 prikaza

Od srijede najveći multisportski događaj u samostalnoj Hrvatskoj!

Europske sveučilišne igre
Europske sveučilišne igre
30 godina nakon Univerzijade u Zagrebu 5000 sportaša iz 41 zemlje, TV prijenosi u 100 zemalja s terena u Zagrebu i Rijeci

Među brojnih uspomenama i slikama, koje će zauvijek ostati u pamćenju, posebno mjesto zauzela je upravo ceremonija otvaranja Univerzijade na stadionu Maksimir 1987.

Danas, skoro 30 godina poslije, vrijeme je za nove priče. Ostalo je još samo nekoliko dana do početka Europskih sveučilišnih igara, najvećeg multi-sportskog događaja u povijesti Republike Hrvatske koje će okupiti preko 5000 sportaša iz 41 europske zemlje te gotovo 400 sveučilišta.

Uz niz događaja i natjecanja u 21 sportu u Zagrebu i Rijeci, najveći spektakl očekuje nas već 13. srpnja, kada će se s početkom u 21 sat na stadionu Mladosti u Zagrebu održati svečana ceremonija otvaranja Europskih sveučilišnih igara.

Nemojte propustiti priliku da i sami budete dijelom ovog događaja, o kojem će se dugo vremena pričati, kao što se i danas priča o spektakularnom otvaranju Univerzijade s početka priče. Osigurajte svoju kartu na vrijeme i budite dijelom spektakla čije će slike putem TV ekrana obići više od 100 zemalja diljem svijeta.

Jedino što morate je na vrijeme osigurati svoje ulaznice koje su potpuno besplatne za sve zainteresirane građane, a moguće ih je podići na blagajnama bazena Svetice, Utrine i Mladost, radnim danom i vikendom prema rasporedu:

Blagajna, BAZEN SVETICE: radnim danom 8-22 h, sub: 11-22 h, ned: 8-22h. Blagajna, BAZEN UTRINE: radnim danom 8-20 h, sub: 13-16.30h, ned: 15-20 h. Blagajna, BAZEN MLADOST: radnim danom 8-19.30h, sub: 13-17 h, ned: 10-14 h.

Garancija za spektakularnu ceremoniju otvaranja Europskih sveučilišnih igara je zanimljiv i zabavan program, prepun iznenađenja, kojeg kao režiser potpisuje Krešimir Dolenčić, a u kojemu će sudjelovati nekoliko tisuća sportaša iz čitave Europe.  

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.