Life
2750 prikaza

Obožavatelji dočekali rođenje treće kraljevske bebe!

Djeca kraljevske obitelji
1/14
Dominic Lipinski/Press Association/PIXSELL
Supruga princa Williama treće dijete rodila je u istoj bolnici kao i prethodnih dvoje

Vojvotkina od Cambridgea Kate Middleton i njezin suprug britanski princ William postali su roditelji dječaka. Kate je kako javljaju britanski mediji, rodila sina, a porod je navodno prošao bez komplikacija.

Kate je u londonsku bolnicu St Mary's u kojoj je rodila svoje dvoje djece, princa Georgea i princezu Charlotte, stigla jučer.  Ispred bolnice okupilo se mnoštvo obožavatelja kraljevske obitelji koji su pratili stanje u bolnici. 

Ispred bolnice zabranjeno je parkiranje, a obožavatelji su se opskrbili šatorima, hranom i pićem. Kampiraju u očekivanju prvih slika novog člana kraljevske obitelji. Upravo oni misle kako će se dijete najvjerojatnije zvati Filip, kako se zove muž kraljice Elizabete II, vojvoda od Edinburgha. Novi član kraljevske obitelji bit će peti u nasljednoj liniji za prijestolje.

William i Kate vjenčali su se 2011. godine nakon osam godina veze. Dan kraljevskog vjenčanja proglašen je državnim praznikom, a Britanci taj dan, kao ni dan nakon njega nisu morali raditi.

1/14
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • jluci82 08:38 24.Travanj 2018.

    imaju i obožavatelje.....svuda ima stoke sitnog zuba