Life
812 prikaza

Ne budite ovce, pazite na svoje novce! Iskoristite visoke cijene otkupa zlata!

Promo Argentum
promo
Da otkup zlata ima i duhovitu komponentu pokazao je hrvatski lanac srebrnarnica Argentum, i to novom kampanjom kojom građane educira o opasnostima koje se kriju kod brojnih otkupljivača

„Ne budite ovce, pazite na svoje novce“ slogan je najnovije medijske kampanje hrvatskog lanca srebrnarnica Argentum koja za cilj ima na duhovit i pristupačan način informirati građane o opasnostima koje se kriju kod ulaska u pogrešnu poslovnicu za otkup zlata, a kojih je na hrvatskom tržištu i dalje veliki broj.

Kontinuiranim praćenjem cijena otkupa zlata u zemlji, dokazano je da građani svakim danom gube na tisuće kuna jer se nisu na vrijeme informirali o najboljim cijenama otkupa zlata. Pojedini otkupljivači iskorištavaju neznanje klijenata i ne isplaćuju im zasluženu svotu. To  se događa zato što otkupljivači nisu regulirali cijene zlata sukladno onima na svjetskoj burzi plemenitih kovina, koje su nedavno ponovo narasle, upravo zbog Brexita, referenduma kojime je izglasan izlazak Velike Britanije iz EU.

Edukaciju o ovim opasnostima kao i o tome gdje po najpovoljnijim uvjetima mogu prodavati svoje zlato pokazali su glavna lica nove Argentumove duhovite kampanje - glumica Ivana Boban i mladi glumac Denis Bosak. Oni u kampanji predstavljaju „najveće naivce“ koji su pristali na preniske cijene otkupa svojeg zlata te su, za potrebe kampanje, proglašeni dobitnicima nagrade „Zlatna ovca“. Režiju televizijske reklame potpisuje Vid Begić, dok je direktor fotografije Branko Cahun.

Argentum, hrvatski lanac srebrnarnica, pokrenuo je ovu edukativnu kampanju kako građani ne bi nasjedali na niske cijene otkupa zlata i cjenkanja te kako bi znali da najviše za svoje zlato mogu dobiti u Argentumu - za 1 gram 14-karatnog zlata čak 150 kuna, a za 1 gram čistog, 24-karatnog zlata, čak 265 kuna - što je puno više od cijena koje nude ostali otkupljivači zlata. Cijene otkupa zlata u Argentumu regulirane su svjetskom burzom, a isplata je na licu mjesta.

Prvi u nizu duhoviti video uradak pogledajte na linku: 

 

Kako bi educirali građane o opasnostima nepovoljnog otkupa u Argentumu su pripremili i zanimljivu infografiku.

Više informacija potražite na www.argentum.hr ili na besplatnom telefonu 0800 59 59.

Promo Argentum | Author: promo promo
  • OtkupZlata 16:10 27.Srpanj 2016.

    Na vratima i reklamama Argentumovih poslovnica pisalo je 250 kuna grama zlata ,a ako uđete unutra u poslovnicu dobijete 80 kuna po gramu , Sada Argentum "propovijeda" kako to nije dobro...

  • OtkupZlata 16:09 27.Srpanj 2016.

    ..Argentum je propala firma koja je zatvorila 300 poslovnica za otkup zlata i sada odaju "tajne" svog poslovanja , a to je ciganluk. Također je poznato da ne plaćaju redovno svojim dobavljačima i da su mnoge svoje zaposlenike i najmodavce prevarili ..

  • OtkupZlata 16:08 27.Srpanj 2016.

    .. Jedino što možete kupiti od njih su vagice iz poslovnica koje su pozatvarali ,a nakit i bižuterija koju prodaju u svojim poslovnicama je nižerazredne kvalitete.. Također su bili neuspješni i ostalim državama kao što su Bosna i Srbija...