Life
17411 prikaza

Misterij mačke koja je spasila izgubljenog planinara

Misteriozna mačka koja je spasila planinara
Reddit
Koliko životinje zapravo toga znaju pitanje je na koje možda nikad nećemo odgovoriti, no da nam često pomažu je činjenica

Često se kaže kako mačke imaju pozitivnu auru te čak i neke paranormalne sposbnosti, a koliki god skeptici bili, priča planinara koji se izgubio u švicarskim Alpama svakako spada u domenu nevjerojatnog,

Naime, planinar koji se izgubio u području švicarskih Alpa gdje je i uganuo gležanj tvrdi kako mu je živu glavu spasila upravo misteriozna mačka.

On je svoju priču objavio na Redditu, svjedočeći kako je hodao planinama u blizini mjesta Gimmelwald, kad je u jednom trenutku shvatio kako je njegova planirana ruta neprohodna, piše Metro

Na veliku sreću za njega, putem je naišao mačku za koju kaže da je bila vrlo "prijateljski nastrojena" te ga je odvela na pravi put, natrag u sigurnost.

- Činilo mi se da ta mačka samo luta uokolo, a do mene je došla kad sam sjeo na stijenu da se malo odmorim - napisao je.

Rekao je kako je planinario na kraju skijaške sezone, kad je na tom području u planinama malo ljudi, a on je s iznenađenjem promatrao mačku koja je lagano koračala, cijelo vrijeme se osvrćući prema njemu.

- Imao sam snažan osjećaj da mi mačka, da može govoriti, kaže "slijedi me" - rekao je.

Taj se događaj zbio 2013., a nakon njegove objave pojavio se i video koji navodno prikazuje upravo tu misterioznu mačku. Na njemu ga se može vidjeti kako slijedo mačku i pita je "kamo ideš?" prije nego shvati da mu mačka pokazuje put.

Na kraju, kad je uspio doći do sela, muškarac je pozdravio svoju spasiteljicu s riječima "ciao kitty!".

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.