Life
20540 prikaza

"Ljigavac" Trump: Zvijezde otkrile kako im se upucavao

Donald Trump
CARLOS BARRIA/REUTERS/PIXSELL
Hvalisavac Trump nebrojeno je puta isticao kako žene na njega "padaju", no slavne su ga zvijezde raskrinkale

Moćan, bogat muškarac kao Donald Trump ima puno preduvjeta za osvajanje žena - barem onih koje na takve stvari "padaju". Američki je predsjednik veliki hvalisavac koji se svojim seksualnim aferama često hvalio, a upravo je to dio imidža koji ga prati i koji je njegova supruga Melania morala prihvatiti. Osim toga, od 1980-e, protiv Donalda je podignuto najmanje 15 optužbi za seksualno uznemiravanje, no većina ih je riješena nagodbom ili pak, pretpostavlja se - zastrašivanjem s njegove strane.

Donald i Melania Trump | Author: Press Association/PIXSELL Press Association/PIXSELL
Prije Melanie, bio u braku s Ivanom i Marlom - i obje je varao

Njegova prva supruga Ivana je žena s kojom ima troje djece. Par se vjenčao 1977. te su navodno imali poprilično dobar brak jer je Ivana znala biti "strpljiva i poslušna, kao prava žena" - često je govorio narcisoidni Donald. Ivana je prije upoznavanja Donalda bila u braku koji je potrajao svega dvije godine, a lijepa je Čehinja gradila svoju karijeru modela. No, uskoro su počele pristizati glasine o sve češćim Donaldovim švrljanjima, a osobito o nečemu što se iz "provoda" pretvorilo u vezu.

Trumpove žene i ljubavnice | Author: Pinterest Pinterest
Marla Mapes je žena zbog koje se raspao Donaldov brak s Ivanom. Poznavali su se još od 1980-ih, a priča se kako je njihova afera trajala godinama u kojima je Donald vješto lagao ženi Ivani. On nije tratio vrijeme i vrlo brzo se vjenčao s Marlom, a par je zajedno dobio dijete - kćer Tiffany. No, vrijeme je Marli dokazalo istinitost stare poslovice - jednom varalica, uvijek varalica. 

Nema kome se nije upucavao

Od slavne tenisačice Gabrielle Sabatini do nekadašnjeg modela i bivše francuske prve dame Carle Bruni, Anne Nicole koja se proslavila u Playboyu, Trump je pravi primjer muškarca koji bi naskočio muhu u letu, ili barem pokušao.

Trumpove žene i ljubavnice | Author: Pinterest Pinterest
No, čini se kako su na njegov "šarm" znatno češće padale tzv. zvijezde u usponu i ono što bi nazvali "starletama", iako je on pokušavao osvojiti i poznate svjetske ljepotice.

"Ljigaviji ulet nisam čula"

Salma Hayek, Candice Bergen, Emma Thompson i Brook Shields pravi su primjer uspješnih i lijepih glumica koje su ozbiljnim radom gradile svoje karijere, a osim toga im je zajedničko da ih je sve pokušao osvojiti današnji američki predsjednik. 

Carla Bruni HVALIO SE Life Carla Bruni: "Trump laže, nikad nismo bili u vezi"

Tijekom fakulteta, Candice Bergen najpoznatija po liku Murphy Brown, izašla je na spoj s Donaldom Trumpom. To iskustvo prepričala je u jednom talk showu noseći majicu s natpisom "Free Melania".

- Nosio je svečano odijelo u tri dijela u boji burgundija, kožne mokasine u istoj boji i izašao je iz limuzine u istoj toj boji. Tada, u mladosti, bio je zgodan muškarac. I ljigavac - otkrila je Candice.

Brooke Shields je na pitanje njenom iskustvu s Donaldom Trumpom doslovno isplazila jezik u znak gađenja.

- Uopće ne mogu govoriti o tome, mučno mi je. Snimala sam neki film i bila sam na lokaciji, a on me nazvao odmah čim se razveo i bez puno uvoda zaključio "zbilja mislim da bismo nas dvoje trebali biti u vezi, jer si ti miljenica Amerike, a ja sam najbogatiji čovjek Amerike, što nas čini savršenim parom. Ljudima bi to bilo super" - ispričala je.

Britanka Emma Thompson duhovito je imitirala njegov naglasak i nadmeni stav

- Nazvao me je i rekao "pitao sam se mogu li ti ponuditi smještaj u jednom od svojih Trump tornjeva. Joj, što mi je danas žao što nisam otišla, zamislite koje bi tek priče onda imala. Možda bi bila prva dama - rekla je Emma kroz salve smijeha. 

Salma je pak otkrila kako je do nje pokušao doći preko njenog tadašnjeg dečka.

- Došao je do njegovog broja, mog, našeg kućnog broja. Činilo se da se druži s mojim dečkom i mene ignorira, sve dok nije počeo mene zvati iza njegovih leđa. Pitala sam ga što to radi, je li svjestan mog dečka, a on je samo rekao "on te ne zaslužuje", glumeći mu prijatelja. 

Pogledajte video:

Ni s Melanijom nije bio puno "finiji"

Godina je bila 1998. Donald Trump, tada 52-godišnjak, bio je rastavljen od svoje druge žene, Marle Trump, oko godinu dana. U to doba investicijski je mogul navodno izlazio sa Celinom Midelfart, norveškom nasljednicom poslovnog carstva u srednjim 20-ima, a koja je iznajmljivala stan u Trump tornju dok je studirala na sveučilištu u New Yorku.

Pročitajte nastavak na sljedećoj stranici

  • Stranica 1/2
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • gucmirtl 13:18 06.Listopad 2017.

    A što da kažem, niti ja nisam imao genijalne ulete, a sigurno jeste da sam bio manje uspješniji. A o ovim tzv. damama sve govori to što takve stvari iznose medijima. Opala im popularnost, pa bi htjele ovako ponovo zablistati. ... prikaži još!ti. Bolje da snime pornić.

  • nelson 11:12 06.Listopad 2017.

    odrvatan trump