Life
2645 prikaza

Lako za grupnjak, nego... U novi spot ubacio je zlostavljača

Marylin Manson
1/5
YouTube screenshot
Johnny Depp u spotu Marilyn Mansona u klinču je s dvije manekenke u crkvi, no pravi je problem nešto drugo...

Novi video-spot Marilyn Mansona i ovaj put bi mogao naljutiti crkvene velikodostojnike. Kontroverzni pjevač za svoju najnoviju pjesmu 'KILL4ME' unajmio je ponovno Johhnyja Deppa i dva slavna modela Jocelyn Binder i Bailee Cowperthwaite s kojima glumac istovremeno vodi ljubav u crkvi. Interijer crkve naglim redateljskim rezovima pretapa se u hotelsku sobu.

Marylin Manson | Author: YouTube screenshot YouTube screenshot

Manson u spotu tek promatra u kameru koja mu kruži iznad glave i pjeva stihove 'Would you kill for me? I love you enough to ask you again' (Bi li ubila za mene? Dovoljno te volim da te pitam ponovno), dok Depp najprije promatra razne porno-scene preko nadzornih kamera, a zatim se i on uključuje u ménage à trois.

Crkva, ubojstvo i scene eksplicitnog seksa glavni su motivi u kadrovima spota za 'KILL4ME' i jasno pokazuju da čak ni uskoro 49 godišnji Brian Hugh Warner, poznatiji kao Marilyn Manson, ne posustaje u svojim provokacijama. Pjesma 'KILL4ME' je druga pjesma s njegovog novog albuma 'Heaven Upside Down', s kojeg je već snimljen spot za buntovničku pjesmu 'SAY10' za koju je također angažirao Deppa. 

Johnny Depp | Author: YouTube screenshot YouTube screenshot

Video je, kao i za 'SAY10', režirao Bill Yukich, poznati redatelj spotova koji surađuje s nizom slavnih glazbenika, poput 'Red, Hot Chilli Peppers', Alicia Keys, Britney Spears, Maroon 5, i Beyonce.

'KILL4ME' je objavljena na 10. Mansonovom albumu, a pjevač je trenutačno na turneji po Sjevernoj Americi, koju je nastavio nakon što se u rujnu povrijedio na pozornici Prije mjesec dana najurio je iz benda dugogodišnjeg basista Jeordieja Whitea a.k.a. Twiggy Ramirez, nakon što ga je pjevačica ženskog sastava 'Jack Off Jill' Jessica Addams optužila za silovanje, fizičko nasilje i uznemiravanje.

Isotodobno, Johnny Depp s kojim očito Marilyn Manson obožava raditi, iza sebe ima povijest obiteljskog nasilja. U braku s glumicom Amber Heard, koji je razvrgnut ove godine, Depp je suprugu tukao. A navodno niti inače nema problema s posezanjem za nasiljem.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.