Life
58170 prikaza

Javnost se zgraža: Saznali kako Ivanka 'žica' tatu

Donaldova kćer Ivanka Trump
Reuters/Pixsell
Ponekad pretjerano blizak odnos Ivanke i Donalda američku javnost nervira jednako kao i očigledan nepotizam

Donald Trump je sav ponosan obznanio kako ga kćer Ivanka umilno moli da ide s njim na put, s riječima "tatice, mogu li ići s tobom". Dodao je kako mu se to sviđa, a njegova izjava nije baš dobro dočekana u javnosti.

Tu je priču plasirao u sklopu svog govora o poreznoj reformi u SAD-u, naglašavajući kako Ivanka za ulogu njegove savjetnice ne dobiva plaću, prenosi Independent.

Tražeći je da se popne na pozornicu s riječima "dođi gore, zlato" ispričao je anegdotu o tome kako Ivanka dobiva ono što želi od njega, mada ona očigledno nije bila toliko simpatična javnosti koliko samom Donaldu.

On pak u javnosti često hvali svoju najstariju kćer na važnim političkim sastancima uz riječi "svi vole Ivanku, da kažem Ivanki da stane uz mene?".

Oduvijek je bila tatina mezimica

Šokantne fotografije Ivanke Trump | Author: screenshot/youtube screenshot/youtube
Čini se kako su obiteljski albumi Trumpovih puni fotografija koje bi mnogi nazvali neprimjerenima za oca i kćer. Gotovo romantične i ljubavničke poze, uhvaćen trenutak sugestivnog plesa u minici u očevom krilu, kao i brojne izjave u kojima je sam Donald govorio kako bi, da mu nije kćer, sam oženio Ivanku, izazvale su brojna negodovanja u javnosti.

Neprimjerene fotografije Ivanke Trump | Author: screenshot/youtube screenshot/youtube
Prijatelji obitelji svjedoče kako su njih dvoje oduvijek imali iznimno blizak odnos, razgovaraju svakodnevno po nekoliko puta, a Ivanka navodno niti jednu profesionalnu niti privatnu odluku od značaja ne donosi bez konzultacije s ocem.

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Linz
    Linz 12:31 08.Rujan 2017.

    Jeb'o vam Trump mater i sestru u p'o pičke !!!