Life
3050 prikaza

Iscurile fotografije mladog Justina Trudeaua

Justin Trudeau iz mladih dana
screenshot/youtube
Šarmirao je Ivanku Trump, Angelu Merkel i brojne žene diljem svijeta, a njegove slike iz mladosti izazvale su pomamu na društvenim mrežama

Kanadski premijer Justin Trudeau zaradio je globalnu slavu na račun svoje druželjubivosti, šarma, otvorenog i liberalnog stava spram društvenih manjina, izbjeglica te potpore LGTB zajednica i ženskih prava. Dobrom dojmu svakako pomaže i činjenica da je prozvan najseksi muškarcem u politici, a čak je i ušao i na Vogueovu listu "Najseksi živućih muškaraca".

Zbog izgleda i šarma nazvali su i 'Ryanom Goslingom politike', a javnost se nerijetko zabavlja reakcijama poznatih žena koje je Justin 'osvojio'. Na Justina su nedavno 'pale' Kate Middleton, Ivanka Trump, ali i Angela Merkel. 

Rođen 25. prosinca 1971. u kanadskoj Ottawi, Justin je postao drugi najmlađi predsjednik vlade u povijesti Kanade, ali i najstarii sin 15. kanadskog predsjednika vlade, Pierrea Trudeau (Justin je rođen za vrijeme vladajućeg mandata svog oca).

Osim što će se većina žena složiti da je izuzetno zgodan, Justin je svakako i jedan od najpopularnijih političara zapadnog svijeta. Sada su u javnost iscurile fotografije mladog Justina te izazvale pravu pomutnju na društvenim mrežama.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.