Life
521 prikaza

Film 'Ljeto kada sam naučila letjeti' u kinima od 11. kolovoza

1/6
PROMO
Pred dvanaestogodišnjom Sofijom je naizgled najdosadnije ljetovanje ikada – ljetovanje s dvije bake. Jedna je njena baka, s kojom dolazi iz Beograda, a druga je bakina sestra s Hvara...

Od četvrtka, 11.8. u kino-distribuciju kreće film ‘Ljeto kad sam naučila letjeti’ koji je smnimljen prema romanu Jasminke Petrović 'Leto kada sam naučila da letim'. 

 | Author: PROMO PROMO

Pred dvanaestogodišnjom Sofijom je naizgled najdosadnije ljetovanje ikada – ljetovanje s dvije bake. Jedna je njena baka, s kojom dolazi iz Beograda, a druga je bakina sestra s Hvara koju Sofija nikada nije upoznala – obiteljske su se veze pokidale i treba ih obnoviti. Iako Sofiji prijeti ljetovanje bez wirelessa u društvu dvije starice, idiličan jadranski otok, prvi poljubac, pomirenje obitelji, ali i suočavanje sa smrću pretvorit će ga u neprocjenjivo i nezaboravno iskustvo. Sofija odrasta.

 | Author: PROMO PROMO

Redatelj filma je Radivoje Andrić, a scenarij je prema knjizi napravila Ljubica Luković. U filmu glume Klara Hrvanović, Olga Odanović, Snježana Sinovčić, Žarko Laušević, Luka Bajto, Ema Kereta Rogić... 


 

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.