Life
95954 prikaza

Estrada Zagreba: Đikani plaćaju seks sa slavnim curama

Prostitucija
Thinkstock
Sve je tu - crveni tepih, glamur, slava i novac, zvijezde, a sve skupa je zapravo jad i bijeda

Afera sms, nestali dosjei i lanci prostitucije ovih su dana izrazi koji se vrte oko imena Milijana Brkića, a kako zaista izgleda hrvatski svijet elitne prostitucije opisala je manekenka Izabela. U svojim je intimnim ispovijestima opisala je svijet seksa, prostitucije, droge i bogatih i poznatih sudionika hrvatske društvene scene i o tome objavila nekoliko knjiga i tako uzburkala javnost.

Izabela je otkrila kako iza paravana visoke mode cvjetaju svi poslovi vezani za najniže strasti, te je otvoreno progovorila o javnim tajnama hrvatske metropole. Sve je tu - crveni tepih, glamur, slava i novac, zvijezde, a sve skupa je zapravo jad i bijeda. 

Izabela s pozicije elitne prostituke otkriva tko sve podvodi cure, kako direktori javnih poduzeća šmrču kokain, kako osim estradnih menadžera i modnih agencija cure podvode i nabildani, ćelavi kamatari i mafijaši.  

Nebojša Perunovič i Sara Sikirić Salon za masažu Top News Pančo, Sara i Marika: Vaso ih je spašavao od policije?

Klijenti tih ‘dama noći’ natječu se tko će imati najpoznatiju među njima, a svodnici se tad bore da od svojih štićenica, iako nemaju sluha ili glumački talent, naprave što veću zvijezdu jer im to cijenu povisuje na vrtoglavih 500 eura po noći. 

“Znaš li ti koliko đikani plaćaju da budu s curom poput tebe? Svaka polupevaljka, manekenka pa čak i hostesa diže mu ugled pred drugima. Natječu se koji će pokarati slavniju. Imam jedan takav poslić za tebe...”

Tako glasi ulomak iz Izabeline knjige. U njemu Izabela objašnjava kako je pola poslova koji se zbivaju na estradi samo paravan za dilanje droge, prostituciju te laku i brzu zaradu. 

“Pjevačice koje ne mogu živjeti od pjevanja, manekenke koje ne mogu živjeti od revija, glumice koje od tarife za epizodu u epizodi sapunice ne mogu kupiti ni potpetice od cipela, ipak žive sjajno i blještavo i luksuzno. Kako? Svi znamo kako. Njima je core business ‘kruh sa sedam kora’. Jebu se za lovu u mraku, da bi sjajnije izgledale na svjetlu. Kad čuješ pjevačicu kako reve, a ‘zvijezda je u usponu’, znaj, njena zvijezda nije u padu – ona nikad nije ni postojala. To samo maheri, mangupi, menadžeri, impresariji, vlasnice agencija reklamiraju svježe meso, baby beef. Što više slika po novinama, veća cijena. Što veća cijena, više zadovoljstva. Više cipela. Više Swarovski kristala. Više eura. Jasno kao dan...” 

Izabela se u posebno bavi jednim moćnim bogatašem i jednom u nizu njegovih ljubavnica, čije se ime (Tamara) stalno povlači po novinama, ali nitko nema pojma čime se ona zapravo bavi. Izabela spominje još jednu starletu, također ljubavnicu moćnog poduzetnika. 

Prostitucija Život u bijedi Life Prostitutka iz Zagreba: Moj život nakon 1000 mušterija

“Njih dvije u isto su vrijeme bile njegove ljubavnice i zato se ne podnose. Dok se on kurvao s Tamarom u svom hotelu, ova druga je došla pijana sa svojom ekipom. Tamara je popizdila i od tada se ne podnose. Tamara ja jako bogata i svi to znaju, ali nitko ne zna kako se obogatila. Jebeni novinari. S ovim se spetljala nakon što je operirala sise i nos, ispričala mi je hostesa, Maja, u prolazu.”

Izabela kroz razgovor s hostesom Majom otkriva zašto se obrazovane cure uopće prostituiraju. 

“Miju sam upoznala jutros i dopala mi se. Nemam što izgubiti, rekla mi je. Hostesiram, zajebavam se, kradem bogu dane. Uživam, ako ćemo pravo. Kaj da onda tam gubim vrijeme? U državnoj službi radila bih, s diplomom, ako imam sreće, za pet glava. Ovdje, ako budem jako, jako dobra, sedam mogu zaraditi... puno lakše. Pa i više. A i poštenije”, kaže Izabela.

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Milicic 19:17 08.Listopad 2018.

    Da li zna narod što je to prostitucija?O kojoj prostituciji se govori i gdje se o njoj raspravlja.PROSTITUCIJA???

  • darko 11:01 08.Listopad 2018.

    Pa naravno ti i takovi Đikani da nemaju lovu jedino bi se mogli seksati sa "Desankom Šakić" sve druge bi se bez 100 e za smirenje, ispovraćale od gadosti

  • Avatar Tamara Rogic
    pravafreundin 10:11 08.Listopad 2018.

    pa naravno, sve te pjevacice, manekenke i glumice koje se hvale okolo skupom odjecom i putovanjima po instagramu su zaradile na ovaj nacin: prostitucijom. I onda curice to gledaju i misle kako su one slavne i hoce biti kao one ... prikaži još! a ne kuze pozadinu price .D