Life
552 prikaza

Dosadila vam je misionarska poza? Probajte ovih pet trikova

Zaljubljeni par
Thinkstock
Za misionarsku pozu je poznato da dovodi do pravog osjećaja bliskosti i emocionalnog povezivanja, ali možete je malo i ‘začiniti’

Odmahujete rukom kad vam netko spomene misionarsku pozu? Mnogima je to omiljena poza i to zato jer znaju načine kako od te “dosadne” poze napraviti najbolju i unijeti ludilo u spavaću sobu.

Za misionarsku pozu je poznato da dovodi do pravog osjećaja bliskosti i emocionalnog povezivanja. Budite spontani i eksperimentirajte, uradite sve što vam padne na pamet. Time ćete pojačati vašu ljubav i još više zavoljeti jedan drugog.

Seksi igračke

Seksi igračke više nisu nikakva novost. Međutim, jeste li znali da postoje igračke koje su namijenjene baš misionarskoj pozi? Ako volite isprobavati nešto novo, svakako ih isprobajte. Pravac u seks shop, ili još bolje – internet. Tamo sve vrvi od ponude.

Dodirujte se tijelima

Misionarska poza znači intimnost i kontakt cijelim tijelom. To stvara nevjerojatno dobar osjećaj i senzualnost. Ispružite ruke iznad svoje glave tako da on može ispružiti i svoje uzduž vaših, a time ćete dobiti pravu bliskost jedno s drugim. Također, približite tijela što bliže jedno drugome. Vaše ruke neka budu svugdje po njemu, a posebno na leđima i zadnjici gdje možete upotrijebiti jači stisak rukama, a čak i noktima.

Upotrijebite svoje noge

Ponekad u ovoj pozi žene zaboravljaju na noge. Ali, zapravo njima možete napraviti čudo u krevetu. Iskoristite ih kod misionarske poze – stavite ih na njegov vrat i ramena te tako promijenite ugao penetracije. Također, ako želite da uđe što dublje u vas, pokušajte skliznuti nogama niz njegova ramena i ruke. Pokušajte i stavite noge u položaj da vam koljeno dodiruje grudi – to sigurno donosi jači pritisak i bolji osjećaj.

Podignite guzu i bokove

Jastuk ispod vaše zadnjice za bolji užitak i nije neka novost, zar ne? Time potičete bolji i jači doživljaj seksualnog kontakta. Također, približite svoje noge što više možete svojim ramenima – njemu to daje kontrolu nad pokretima, a vama bolji užitak.

Nešto drukčije

Ova poza ženama daje više kontrole i ritma, slična je misionarskoj, a on će imati odličan pogled na vaše tijelo što će ga dodatno uzbuditi. Neka vaš muškarac klekne ispred vas, a vi sjednite na njega te omotajte svoje noge oko njegovog struka. Polako se nagnite nazad na krevet, dok vas on pridržava ispod leđa jednom rukom, a drugom vam nadražuje klitoris.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.