Life
4555 prikaza

Charles i Camilla se zbog zbora smijali kao ludi

Charles i Camilla u posjeti Kanadi
screenshot/youtube
Camilla je omražena u britanskoj javnosti zbog toga jer je Charles ostavio Dianu zbog nje, no mnogi ne vide i njenu ljudsku stranu

Kad je javnost saznala da je obnovila svoju ljubav s Charlesom za vrijeme braka s Dianom, proživljavala je pakao, snoseći sav teret afere kao da je ona sama u njoj.

- S vremenom sam se navikla da se prati svaki moj korak - ispričala je Camilla, koja se 2005. udala za princa od Walesa, Charlesa (68). Svake godine ide na više od 200 evenata, uključujući naporna putovanja diljem svijeta sa suprugom. Pri tome se pozorno motri kako je obučena, našminkana, njezin nakit i svaka riječ koju izgovori.

Princeza Diana i princ Charles OTKRIVENA TAJNA Life Velika laž Charlesa i Diane: Što je čudno na ovoj fotki?

Upravo je jedna takva nedavna posjeta Kanadi izazvala pozornost javnosti.

Iako se obično drže iznimno ukočeni, tijekom kraljevske posjete i samog protokola, bračni par nije se mogao suzdržati od smijeha.
Naime, nastupale su Inuitkinje, koje su na mikrofonu demonstrirale svoje umijeće "grlenog pjevanja".

Zvuk pjesme, koja je sadržavala puno dahtanja i stenjanja, bio je razlog da se Charles i Camilla "polome od smijeha", iako su se svim silama suzdržavali.

Camilla, čije je lice bilo djelomično pokriveno maramom i sunčanim naočalama, smijeh je pokušavala sakriti i rukom na licu, no ramena koja su se tresla su je odala.

Pogledajte video:

Ludi tempo

- Ponekad se probudim ujutro i nemam snage za ništa, ali znam da moram odraditi sve svoje obveze - požalila se Camilla. Tvrdi da si ne smije dopustiti da stane ni na trenutak jer će se odmah slomiti.

- Živi se na adrenalinu i jednostavno nema odmora - objasnila je britanska vojvotkinja. Često situacija na eventima krene krivo i nitko iz protokola ne zna kako bi reagirao na to.

Smije se svojim greškama

- Tada se morate nasmijati i znam da javnost misli kako to previše radim - osvrnula se Camilla na kritike. Kad se spominju njezine brojne obveze i da će uskoro navršiti 70 godina, pa bi trebala usporiti kao njezini vršnjaci, vojvotkinja na to ima spreman odgovor.

Sprovod princeze Diane IZA VRATA Life Iscurili skriveni detalji kaosa s Dianina pogreba

- Želite reći da nisam mlada - šali se i napominje da će morati izmisliti čarobni štapić da je spriječe u radu. Camilla osjeća prazninu u svom životu otkad joj je 2014. umro mlađi brat Mark, kojeg je obožavala.

- Često me zvao kad je trebao nešto i tepao mi Camillsy - priča o njemu vojvotkinja. Camilla se opušta u svom domu u Wilshireu gdje se druži sa svoje petero unučadi.

- Treba biti samo pozitivan i možete mnogo napraviti - zaključila je.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.