Life
71390 prikaza

Brak je farsa? Pogledajte što je Melania napravila u Izraelu

Melania i Donald u Izraelu
Reuters/Pixsell
Hodajući po crvenom tepihu, Donald joj je pružio ruku. No, čini se kako se Prvoj dami ta ideja nije baš svidjela

Tradicionalno su se američki predsjednici barem trudili pokazati kako imaju sretne i stabilne brakove. Čak su i Clintonovi, unatoč njihovim brojnim problemima i prevarama naizgled imali trenutke sreće, zajedničkih osmijeha i držanja za ruku.

No, čini se kako Melania i Donald nisu u stanju ni izvesti predstavu za javnost.

Od njegovog ponašanja na inauguraciji, ukočenog plesa, "ukora" koji joj je dodijelio, razdvojenog života i izvora koji tvrde da već godinama ne spavaju zajedno kao i informacija o njegovim brojnim aferama te hvaljenja s kojim je ženama sve spavao - do Twitter posta koji pljuje po njihovom braku i kojeg je nakratko lajkala čak i Prva dama, sve u njihovom braku za prosječnog čovjeka djeluje neobično, namontirano i izrazito hladno.

Sumnje da nešto ozbiljno nije u redu s njima te da je brak kompletna farsa i dalje stižu, a potvrda toga je i neobična scena koja se odigrala prilikom posjeta Izraelu.

Nakon što su sišli s aviona, višekratno kritiziran Donald jer "ne čeka svoju ženu" i "ne pridržava joj vrata", odlučio je postupiti naizgled brižno te je posegnu za Melanijinom rukom dok su koračali po crvenom tepihu.

No, reakcija Slovenke je bila i više nego neugodna - odgurnula mu je ruku udarcem svoje po njegovoj.

Pogledajte što se dogodilo u videu:

Je li Melania u tom trenutku pomislila da nitko neće vidjeti što je napravila ili joj naprosto nije stalo, predmet je spekulacije, no dojam koji odaju je nedvojben - daleko su od sretnog para, tumače svjetski mediji.

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • anabela 17:36 23.Svibanj 2017.

    Ljudi sto ste zlobni,nije zena htjela da se drzi za ruku u zemlji gdje se to smatra nedopustenim.Sta vama smeta njihov brak i njihove pare,pobrinite se za svoje brakove,svoju moc i svoje pare.Bio on zloban ili ne on je Predsednika ... prikaži još! USA ,Melanija najljepsa do sad prva dama pa svidjalo se to kome ili ne.Ja privatno nisam ni za ni protiv njih,ako su izabrani neka im.Evo vam novi Francuski predsednik voda zenu za ruku i ljubakaju se gdje god stigne a starija od njegove mame i izgleda odvratno.

  • Avatar Zlata Barbalic
    zelda 12:03 23.Svibanj 2017.

    Baš mu je ,glupanu,dobro i napravila,glupi "dupli skalp",mora da je rošast,a takvi su zli ..

  • Avatar Zlata Barbalic
    zelda 12:00 23.Svibanj 2017.

    Pa Melanija bi najbolje učinila da ga ostavi i živi svoj vlastiti život jer bi ga materijalno dobro "ogulila",samo bojim se da to za njegovog mandata neće ići glatko,zbog sramote..