Life
11090 prikaza

Bogata i mlada: Ljuti tatu jer hoda s kriminalcem

Bogata nasljednica Chloe Green
Instagram
Bogata 26-godišnja nasljednica posljednjih dana puni tabloide aferom s "najzgodnijim kriminalcem na svijetu"

Chloe (26) je nasljednica Phillipa Greena, predsjednika Arcadia grupe, koji posjeduje razne modne brendove, uključujući Topshop, Dorothy Perkins i Outfit. Iako s ocem milijarderom često prisustvuje raznim javnim događajima, mlada bogatašica željna slave prvi je put primjećena u javnosti nakon što se pridružila drugoj sezoni reality serije Made in Chelsea.

Bogata nasljednica Chloe Green i obitelj | Author: PIXSELL PIXSELL

Tzv. modna stručnjakinja se, poput brojnih drugih bogatih nasljednica, ne bavi ničim posebnim, osim što se puno uređuje, naslikava, plovi na jahti i odmara. I tako dok njen otac zgrće bogatstvo, ona puni tabloide.

Bogata nasljednica Chloe Green | Author: Instagram Instagram

Promiskuitetna bogatašica

Osim jahti i provoda, Chloe je poznata kao velika ljubiteljica muškaraca. Tako je prvo plijenila pozornost vezom s kolegom iz reality serije, Ollie Lockom, a kasnije je "pucala" i na slavnije, pa je jedno vrijeme ljubovala s bivšim mužem Jennifer Lopez, pjevačem Marcom Anthonyem, a povezivalo ju se i s Lucienom Laviscountom, Fazerom Rawsonom i s Chrisom Brownom.

Njene su brojne avanture najčešće bile kratkog vijeka i njen otac se nije nikad pretjerano zamarao njima, no posljednje su ga fotografije u tabloidima razbjesnile, otkriva izvor blizak obitelji.

Bogata nasljednica Chloe Green | Author: Instagram Instagram

Ne samo da je kriminalac, već i oženjen

I dok je njen otac nedavno punio naslovnice britanskih dnevnih novina vijestima o zatvaranju jednog dijela svog carstva - BHS-a, zbog čega je otkaze dobilo oko 11 tisuća ljudi, Chloe nije pokazala volje za smanjenjem vlastitih troškova zbog pomaganja tatinom carstvu, primjerice kao njen brat Brandon koji živi puno skromnije.

Bogata nasljednica Chloe Green i obitelj | Author: PIXSELL PIXSELL

Sasvim suprotno, ona se zaputila na ljetni odmor, uživajući na krstarenju Mediteranom s jahtom. No, upravo je njen suputnik razlog zbog kojeg je njen otac bijesan, u nevjerici da je njegova kćer mogla javno "potonuti tako nisko".

Najzgodniji kriminalac na svijetu Jeremy Meeks | Author: Stockton Police Stockton Police

Riječ je o Jeremyu Meeksu, koji je postao poznat javnosti po samo jednoj stvari - zgodan i fotogeničan mladić ispao je odlično na policiskoj fotografiji nakon uhićenja.

Fotografija je ubrzo postala viralna, a internetska javnost je Meeksa proglasila "najzgodnijim kriminalcem ikad". Meeks je od pubertetske dobi nekoliko puta bio uhićen te je proveo neko vrijeme i u zatvoru - zbog oružane pljačke. Temperamentni mladić nema baš nešto straha od zakona, a pri jednom uhićenju su ga morali pošpricati suzavcem kako bi se prestao opirati.

No, nakon izlaska iz zatvora i otkrića iznenadne slave, Jeremy Meeks je poručio "žao mi je dame, oženjen sam". No, čini se da je to vrlo brzo zaboravio.

Jeremy Meeks i supruga | Author: Instagram Instagram

Iako je posljednju objavu na društvenim mrežama sa svojom suprugom imao još prošlog mjeseca, Meeks kojeg u posljednje vrijeme kao modela angažiraju brojne modne kuće počeo je hodati po europskim pistama, gdje je upoznao brojne slavne zvijezde. Bogatašicu Chloe je navodno upoznao preko Paris Hilton, a upravo je ona bila ta koja ga je natjerala da "zaboravi ženu".

"Hvala vam za svu ljubav i mržnju"

Krstareći nedaleko od Turske, par je uslikan u raznim ljubavnim pozama - uključujući zagrljaje, poljupce i vrlo intimno milovanje. Očito je kako se nisu trudili niti previše sakriti, jer su sami objavljivali zajedničke fotografije na Instagramu, na njegovom računu

Javnost je reagirala oštro - nazivajući nju d*oljom, a njega običnom sponzorušom koji je prodao svoju ženu i djecu za malo gotovine, i još je k tome je njegova žena ljepša - pisali su obožavatelji. 

"Kad mu je već odobrila pristup jahti i svojim gaćicama, zašto se sirota mala bogatašica sramoti pozirajući uz njega za javnost"- neke su od uvredljivih poruka.

Chloe i Meeks na to su reagirali samo komentarom "Ovo je tek početak, cijenimo svu vašu ljubav i mržnju", a sutradan je ona obrisala svoj Instagram račun. 

Bogata nasljednica Chloe Green i obitelj | Author: PIXSELL PIXSELL

Pretpostavlja se kako se par prvi put upoznao na filmskom festivalu u Cannesu, gdje je Chloe bila sa svojim roditeljima.

Ludo se zaljubila, a on je samo iskorištava

Izvor blizak bogatašici otkriva kako ju je bivši zatvorenik oborio s nogu svojim izgledom, komplimentima i seksi ponašanjem. Mislim da je u stanju sve napraviti zbog njega, a zna da, koliko se god njen otac ljuti na nju, opet će joj oprostiti jer je ona njegova mezimica.

Bogata nasljednica Chloe Green i obitelj | Author: PIXSELL PIXSELL

Sir Phillip je navodno vrlo zaštitnički nastrojen i nikad ne bi dopustio brak ili nešto takvo, a pitanje je kako će stati na kraj raskalašenom ponašanju svoje kćeri.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.