Life
52768 prikaza

Bivša cimerica otkrila zašto je Melanijin engleski očajan

Melania Trump
REUTERS
Djevojka s kojom je nekoć dijelila stan zna pravu istinu o prvoj dami

Victoria Silvestedt, bivša cimerica Melanie Trump, netko je tko je poznaje jako dobro - puno prije nego je lijepa Slovenka postala svjetski poznata.

Ta je švedska manakenka, koja je nosila titulu Playboy Playmate of the year 1997., upravo te godine živjela s Melanijom u Parizu, prijestolnici mode. Obje su tamo došle kao mlade manekenke u želji da ostvare uspješnu manekensku karijeru.

 

The Perfect Sunday #beachday #miami ☀️👙💦

Objavu dijeli Victoria Silvstedt Official (@victoriasilvstedt)

Kao da je jučer došla iz Slovenije

Upravo je Victoria nedavno otkrila jednu veliku tajnu koju Melanija nikad nije željela komentirati u javnosti, prenosi Inquisitr.

Naime, ona je objasnila zbog čega je Melanijin engleski nešto zbog čega je stalno izruguju, budući da i dalje ima jak balkanski naglasak, kao da je jučer došla iz Slovenije i naučila engleski.

Njena bivša cimerica je uvjerena kako je za to zaslužna Melanijina nedruštvenost i povučenost.

Nije se promijenila

- Ona nije nikad voljela pažnju, bila je iznimno tiha i povučena. Da je više razgovarala s ljudima i više koristila engleski, tada bi se njen naglasak sigurno poboljšao, no naprost se nije željela truditi - izjavila je Victoria.

Ona je Melaniju srela prošle godine, kada su i razgovarale te je zaključila kako se nije nimalo promijenila.

- Ona je i dalje potpuno ista. I dalje voli luksuzne stvari, i dalje ima taj užasan naglasak - komentirala je.

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • eclipse2016 12:05 17.Prosinac 2017.

    "...zbog čega je stalno izruguju..." Eh, lako za Melaniju, Martina ne zna ni hrvatski, ni engleski, pa je novinarka...

  • Sholekakhaz 09:11 16.Prosinac 2017.

    Moje ime je Shole Kakhaz. Prije dvije godine moj muž traži razvod i otišao nakon dvadeset sedam godina (27) braka. Molio sam ga i on nije Slušajte, otišla sam svojim prijateljima i on nije bio gdje se nalaziti. Rekao sam ... prikaži još! svojoj prijateljica o situaciji i ona mi savjetuje da vidim nazvanu carobnjak OGAGA KUNTA. Javio sam mu se putem e-pošte, ogagakunta@gmail.com