Kultura
39889 prikaza

Top scene seksa zbog kojih su ovi filmovi postali hit

Scena iz filma Devet i pol tjedana
Screenshot Youtube
Seks prodaje sve, pa tako i filmove koji su zbog nevjerojatno uvjerljivih erotskih prikata postali kultni

1. Posljednji tango u Parizu

To je talijansko-francuska egzistencijalna erotska drama iz 1972. o američkom udovcu koji se upušta u seksualnu vezu s mladom Parižankom, koja bi se uskoro trebala udati. U glavnim ulogama nastupili su Marlon Brando, Maria Schneider i Jean-Pierre Leaud. Ako se izuzme scena analnog silovanja, film je prepun uzbudljivih i senzualnih scena.

2. Poštar uvijek zvoni dva puta

Lutalica kriminalne prošlosti Frank Chambers (J. Nicholson) zaposli se kod vlasnika malog restorana uz cestu, Grka Nicka Papadakisa (J. Colicos), oženjenog s puno mlađom i vrlo privlačnom Corom (J. Lange). Cora i Frank ubrzo se upuste u strastven seksualni odnos te postaju ljubavnici. Kako vrijeme prolazi, a njihova veza jača, odluče likvidirati Nicka te njegovu smrt prikazati kao posljedicu prometne nesreće. Među ostalim, film je postao legendaran zbog scene seksa Jessice Lange i Jacka Nicholsona u kuhinji. 

3. Betty Blue

Uznemirujuća, agresivna, erotikom nabijena priča o dvoje ljubavnika potpuno različitih karaktera koji vrijeme uglavnom provode u ludom, strastvenom seksu te prešetavajući se goli po stanu okosnica je radnje ove francuske drame/komedije. U glavnim ulogama nalaze se Beatrice Dalle i Jean-Hugues Anglade.

4. 9 i pol tjedana

Devet i pol tjedana američka je erotska drama redateljice Adrian Lyne iz 1986. godine s Mickeyjem Rourkeom i Kim Basinger u glavnim ulogama. Film je s vremenom stekao kultni status kod obožavatelja i postao jedan od značajnijih visokobudžetnih seksualno eksplicitnih filmova. što je rezultiralo snimanjem dvaju direktno-na-video nastavaka, Drugih 9½ tjedana (1997.) i Prvih 9½ tjedana (1998.), koji nisu polučili osobit uspjeh.

5. Sirove strasti

Sirove strasti (eng. Basic Instinct) je američko-francuski triler iz 1992. godine u režiji Paula Verhoevena. Glavne uloge tumače Michael Douglas i Sharon Stone. Film je premijerno prikazan 20. ožujka 1992. u SAD-u.[1] U mnogim zemljama film je prikazan u cenzuriranoj verziji iz koje su izrezane sve scene seksa i ubojstava, no unatoč tome, film je ostvario veliki uspjeh na kino-blagajnama.

6. Riskantan posao

Tom Cruise kao radišan sedamnaestogodišnji odlikaš, odgovoran i pouzdan sin upoznaje Lanu - mladu, poželjnu, izbirljivu i punu životnog iskustva. Tom Cruise ima dva cilja u životu: upisati se na koledž i poseksati se – što mu je dosad bila samo maštarija. Ali Joelovi roditelji odlaze na odmor i ostavljaju mu kuću na čuvanje. Ono što će Lana (Rebecca De Mornay) podučiti Joela o seksu i slobodnoj inicijativi novoga doba noćna je mora svakog roditelja i vrlo riskantan posao.

7. Kralj pornića

U doba kad je bio poprilično poznat kao model za donje rublje Marky Mark, Mark Wahlberg vrhunski je odglumio ulogu porno zvijezde u doba zlatnog doba te industrije 1970-ih. Uslijed prekomjernog konzumiranja kokaina, dolazi i do problema s erekcijom, a u filmu ima više scena seksa nego običnog razgovora.

Pogledajte ih još u seksi video kompilaciji novije produkcije:

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Zlata Barbalic
    zelda 13:29 03.Rujan 2017.

    Od svih ovih naguravanja ne vidi se ništa,samo puno bleke u pozadini i trošenja celuloida,u svokom slućaju ,već viđeno..