Kultura
131 prikaza

TBF-ova večer duhovnog pročišćenja, ljubavi i pozitive

Nastuo TBF-a u MSU
Marko Prpić/PIXSELL
Bio je to koncert "pozitivnog stava", "genija, čuda prirode", "veseljka šta stoji ka lanterna u tmini". TBF-ova večer preciznih lansiranja i plasiranja odjeba u njihovom povijesnom prvom gostovanju u Zagrebu u MSU-u

TBF je pokazao da je centar hrvatskog života u beatu i stihu, a Mladen je sa svojih 100 i tko zna koliko kila prkosio gravitaciji na bini, pljeskao se po junačkim prsima, pjevao čak i Morisseyja i Smithse i često bio i više u zraku nego na tlu. TBF-ova večer preciznih lansiranja i plasiranja odjeba u njihovom povijesnom prvom gostovanju u Novom Zagrebu u MSU-u bila je večer duhovnog pročišćenja za kakvih 1500 ljudi koji su u subotu odlučili pohoditi žestoku mediteransku seansu dijagnosticiranja života, društva i ljubavi na našim prostorima.

Sljedeće subote ovogodišnji ciklus Ljeta u MSU-u se zatvara Psihomodo Popom, institucijom hrvatskog rocka koja je još 1980-ih odgojila tolike mlade i ne više tako mlade generacije. Ulaznice, kao i uvijek, na www.eventim.hr i svim prodajnim mjestima Eventima ili na bilo kojoj od 105 benzinskih crpki Petrola te na Ulaznice.hr. Ulaznica osigurava projekciju filma na dan koncerta u art kinu Metropolis, te posjet izložbi "Divlji zapad. Povijest neoavangarde Wroclawa".

Umjesto da vas savladaju ljetne vrućine, pobjegnite u Muzej suvremene umjetnosti - osvježite duh kulturnim poslasticama, a tijelo Lynchburg limunadom po originalnoj Tennessee recepturi.

Ljeto u MSU podržavaju i Turistička zajednica grada Zagreba, Petrol, Karlovačko pivo i Jadransko osiguranje, a Eko taxi časti sve goste s 10% nižom cijenom prijevoza.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.