Kultura
571 prikaza

Jeste li primijetili ovu tajnu vezu u filmu 'Love Actually'?

Scena iz filma 'Zapravo ljubav'
1/7
Universal Studios
Većina ljudi, gledajući ovaj božićni klasik, nije primijetila jednu zanimljivu tajnu vezu u filmu

Ako ovih blagdana planirate još jednom uživati u filmu 'Zapravo ljubav' (iako je mnogima poznatiji prema originalnom nazivu - 'Love actually'), obratite pažnju na jedan sitni detalj.

Naime, svi znamo da su Daniel (Liam Neeson) i Karen (Emma Thompson) najbolji prijatelji. Ona ga tješi nakon smrti supruge i svima nam lagano zasuze oči kad vidimo koliko je jadan udovac koji je ostao sam s posinkom, te ne zna što i kako dalje.

Karen, koja nije u najsretnijem braku jer joj muž razmatra aferu s mlađom tajnicom, toliko utješno djeluje na Daniela da će mnogi pomisliti da su tako bliski jer su brat i sestra. No oni nisu brat i sestra. I nemojte to zaboraviti.

Poslije Daniel završi s potencijalnom novom ljubavi - Carol, nakon što otkrije da je zaljubljen u Claudiu Schiffer, dok Carol (čudnog li čuda) u filmu glumi upravo Claudia, glavom i lijepom plavom kosom.

Ali tu dolazi do preokreta. Daniel nervozno završava razgovor s Carol riječima: "Pa, nadam se da ćemo se opet susresti, Karen."

Ako ne vjerujete - pogledajte.

Dakle, zanimljivo je da se Danielu Karen vrti po mislima dok je u društvu ljepotice o kakvoj sanja čitav život. 

Velika je šansa da zaista dosad nitko nije shvatio nagovještaj da je Daniel cijelo vrijeme bio zaljubljen u Karen (ili je i sam to tek naknadno shvatio, nebitno).

U svakom slučaju, razmislite o tome kad uskoro odvojite vrijeme za još jedno uživanje u jednom od najljepših božićnih ljubavnih filmova, piše Independent.

A možda ne bi bilo loše zahtijevati i nastavak filma, čisto da vidimo kako se priča dalje odvijala. U svakom slučaju, prošlo je i više nego dovoljno vremena.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.