Kultura
2371 prikaza

Svi su ludi za ovim boy bendom, ali ovi dečki su - cure!

Acrush
Weibo
Djevojke androginog imena okupile su se i "rasturaju" na glazbenoj sceni, a popularnost im se stalno povećava

Čini se kako će Acrush postati nova kineska senzacija. Taj boy bend rastura na tamošnjim ljestvicama te već imaju oko 900 tisuća pratitelja (isto koliko i mega popularna pop ikona Katy Perry).

No, postoji jedna kvaka. Članovi tzv. boy benda su zapravo cure.

Iako se sam pojam boy benda svodi na okupljanje zgodnih mladića u koje će se obožavateljice zaljubiti do te mjere da s njima postanu opsjednute, ove kineske djevojke su obrnule taj koncept. 

Članice Lu Keran, An Junxi, Peng Xichen, Min Junqian and Lin Fan su u kasnim tinejdžerskim ili ranim 20-im godinama, a svih pet članica kažu kako su bile obožavateljice androginog ili uniseks looka prije nego su postale članice grupe.

Kratke frizure, dječački krojevi odjeće i poigravanje sa seksualnošću možda je dobar marketinški trik, no po svemu sudeći, dobro im pali. I samo ime benda je znakovito, A predstavlja grčkog boga Adonisa, a međusobno navodno izbjegavaju koristiti riječi "dečko" ili "cura" te umjesto toga koriste meishaonian, koja označava zgodnog pripadnika mladeži. 

- Ovaj bend simbolizira slobodu, neograničenu okvirima - kaže njihov agent, Zhou Xiaobai.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.