Kultura
111 prikaza

Stiže novi Nuićev film - “Život je truba”

Život je truba
1/5
promo
Film prati mladi zagrebački par – opuštenog jazz trubača Buru i njegovu suprugu Janu – te njihove obitelji, mnogo sličnije nego što se isprva da zaključiti

Niz hrvatskih filmskih uspješnica u posljednje vrijeme koje je domaća publika nagradila velikom gledanošću u kinima, nastavlja se s trećim dugometražnim filmom Antonija Nuića “Život je truba”.

Film prati mladi zagrebački par – opuštenog jazz trubača Buru i njegovu suprugu Janu – te njihove obitelji, mnogo sličnije nego što se isprva da zaključiti. Na dinamičnom putu prema zajedničkom životu očekuje ih mnoštvo različitih peripetija, (među)obiteljskih razmirica i pomirbi.

Ova komedija, nastala po scenariju samog redatelja, i koja pršti humorom i optimizmom, domaćim glazbenim evergreenima, ali i suvremenim ritmovima, u hrvatska kina stiže 3. prosinca, nakon uspješne svjetske premijere na uglednom Međunarodnom filmskom festivalu u Varšavi koja se održala u listopadu. Domaća premijera održat će se u kinu Europa u Zagrebu 1. prosinca, kada će domaća publika ‘u akciji’ vidjeti Ivu Babić, Bojana Navojeca, Filipa Šovagovića, Kseniju Marinković, Mirelu Brekalo, Zlatka Viteza i Filipa Križana. 

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.