Kultura
172 prikaza

Slike ravnopravnosti: srednjoškolski strip-izazov

VBZ
Izdavačka kuća V.B.Z. poziva sve zainteresirane na sudjelovanje u strip-izazovu „Slike ravnopravnosti“, u okviru projekta “Književnost i svijet koji se mijenja” koji provodi u suradnji s Kreativnom Europom EU-a

Izdavačka kuća V.B.Z. poziva sve zainteresirane na sudjelovanje u strip-izazovu „Slike ravnopravnosti“, u okviru projekta “Književnost i svijet koji se mijenja” koji provodi u suradnji s Kreativnom Europom EU-a. Ovim izazovom VBZ želi potaknuti srednjoškolce na promišljanje i kreativno izražavanje na temu rodne ravnopravnosti i važnosti jednakih prava i mogućnosti za sve.

Cilj je ovog izazova pružiti platformu za izražavanje mladim talentima jer njihova umjetnička vizija može doprinijeti promicanju pozitivnih promjena u društvu.

 | Author: VBZ VBZ

Iskažite svoje kreativne talente slikom (u crtačkoj tehnici po vašem izboru) ili slikom i riječima u maksimalno 6 frameova (slika), objavite ih na društvenim mrežama, tagirajte VBZ bookshop & club i čeka vas prilika da osvojite velik paket knjiga i umjetničkih stripova. Članovi žirija, Goran Glamuzina, Ines Pandžić Selimović, Sandra Ukalović i predsjednika žirija Enver Krivac, odabrat će najbolje radove.

Strip izazov podržavaju Barcaffe i knjižare Hoću knjigu. Propozicije natječaja pogledajte na internetskoj stranici V.B.Z.-a: https://www.vbz.hr/rodna-ravnopravnost-strip-izazov/

 Natječaj je otvoren do 10. siječnja 2024. godine, a objava pobjednika bit će 15. siječnja . 2024. godine. Sudjelovati u natječaju možete na našim društvenim mrežama (Facebook i Instagram) ili slanjem vaših radova na e-mail uredništva: vbzurednistvo@vbz.hr. Objavite svoje stripove na društvenim mrežama VBZ-a, tagirajte VBZ bookshop & club na Facebooku ili vbz_books na Instagramu.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.