Kultura
167 prikaza

Kreativna kriza u Hollywoodu - snimaju samo remakeove

Zakon braće
FOX
Holywoodu je najbitnije da se okreću novci, pa nije nimalo čudno što se često odluči vratiti provjerenim receptima, tj. ponovno snimiti svoje najveće uspješnice

Neke stvari bi nam trebale ostati u sjećanju baš takve kakve su i bile. Pogotovo ako su bile izvanredne. Isto kao što većina s poštovanjem gleda na osobe koje su znale odstupiti sa svoje pozicije dok su bile na vrhu, umjesto da su se polako ali sigurno 'izlizale', bez obzira je li riječ o sportašu ili pjevaču, isto tako je bolje ugasiti seriju prije nego se dovede do stanja negledljivosti.

A zato nije lijepo ni da nam se neki od omiljenih filmova rade u novom ruhu, jer ne znamo koji je uspio nadmašiti prethodnika.

No to nije omelo Hollywood da zasuče rukave i primi se posla. Evo najavljenih, ali i objavljenih remakeova, a premda ste vjerojatno za neke čuli, drugi bi vas mogli prilično iznenaditi...

Zakon braće

Jedna od najpopularnijih akcijskih serija posljednja je čiji je povratak najavio Fox. Wentworth Miller i Dominic Purcell tako bi se trebali ponovno ujediniti na malim ekranima, na sreću brojnih obožavatelja,a još više obožavateljica.

Redovnice nastupaju

Pripremite se za još jednu rundu raspjevanih časnih sestara, jer Disney planira novo snimanje ovog filmskog klasika, piše CNN.

Dosjei X

Znanstveno-fantastična serija na kojoj su odrastale generacije definitivno se vraća na male ekrane. Iako to više nije novost, i dalje nas veseli kad čujemo.

Heroji

Ovaj NBC-jev hit je do prije nekoliko godina imao vojsku obožavatelja. Iako je s vremenom popularnost serije opala prije nego je prestala s prikazivanjem, mreža se nada da će 'Heros Reborn' povratiti junačkoj ekipi staru slavu nadolazeće jeseni.

Arrested Development

Premda 'Prikraćeni' kod nas baš i nisu zaživjeli, u Americi je to jedna od najpopularnijih humorističnih serija svih vremena. 2013. godine Fox je dodao jednu sezonu, nakon prethodne uspješne tri, ali nakon toga su prestali s prikazivanjem.

Mumija

Film s Brendanom Fraserom i Rachel Weisz bio je ljetni blockbuster 1999. godine, a Universal Pictures želi okušati sreću s njim i drugi put.

Ghostbusters

Istjerivači duhova dobit će novi vjetar u leđa u nadolazećem filmu koji će pratiti grupu žena koje se ne boje duhova.

Alien Nation

Kultni film je svojedobno postao kultna serija, a prema najnovijim informacijama, trebao bi se snimati novi film.

It

Televizijska adaptacija hita Stephena Kinga natjerala je 1990. godine mnoge da počnu drugačije gledati na klaunove. Najgori od njih trebao bi se vratiti na velike ekrane u dva dijela.

Spider-Man

Nova verzija trebala bi nam uskoro stići iz Marvel Studiosa, s tim da bi ovoga puta u glavnoj ulozi trebao naći puno mlađi glumac.

Pakleni val

U poznatom 'Point Breaku' iz 1991. godine briljirali su Patrick Swayze i Keanu Reeves, a remake nas očekuje ove godine na Božić. Doduše foršpan je izazvao prilično raznolike reakcije, pa prosudite sami.

Gas do daske

Glavni aduti filma 'Rush Hour' iz 1998. godine bili su Jackie Chan i Chris Tucker. Upravo zato nas živo zanima što se CBS uspjeti napraviti s istoimenom serijom koja se upravo snima, a trebala bi se počela prikazivati sljedeće godine.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.