Kultura
556 prikaza

Novi hit naslov spisateljice Sanele Kovačević Nelly

Promocija knjige Muškarac iz snova
1/6
Josip Čekada
Nelly neki zovu novom Žuži Jelinek, a njezina djela uskoro će biti objavljena i na engleskom jeziku

U četvrtak je u Johann Francku održana svečana promocija knjige Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca. Riječ je o novoj knjizi spisateljice Sanele Kovačević Nelly koja je javnosti poznata po bestseleru Muškarac u šaci, knjizi koja je osvojila žene diljem Hrvatske i regije. 

Promocija je okupila i mnoga poznata lica, a uz spisateljicu Sanelu Kovačević Nelly i voditeljicu Mateu Uhlik Vidović, knjigu se predstavile i poznate dame - glumica Mada Peršić i tv voditeljica Renata Bastić koje ne skrivaju oduševljenje knjigom. „Muškarac iz snova knjiga je koju treba imati svaka žena“, navodi Renata Bastić, dok je Mada Peršić konstatirala kako je spisateljica nova Žuži Jelinek. 

Promocija knjige Muškarac iz snova | Author: Josip Čekada Josip Čekada
Zbog iznimno velike potražnje za knjigama Sanela Kovačević Nelly, Muškarac iz snova i Muškarac u šaci će se uskoro naći i na svjetskom tržištu na engleskom jeziku, a popularna spisateljica navodi da za uspjeh najviše može zahvaliti svojoj vjernoj i brojnoj čitateljskoj publici. 

Uoči promocije snimljena je i glamurozna kampanja za knjigu u režiji Suzane Arslani, a ulogu Muškarca iz snova utjelovio je hrvatski maneken s inozemnom karijerom Patrik Prenkpalaj

Kako u njegovim očima postati Ona Prava? Vaš novi sjajan život i kako ga ostvariti? Kako vratiti interes muškarca – čak i kada se to čini nemoguće? Što će ga vratiti na vaš prag?

Promocija knjige Muškarac iz snova | Author: Josip Čekada Josip Čekada
Odgovore na ova i brojna druga pitanja, pronaći ćete u ovoj, dugo očekivanoj knjizi koja vas sasvim sigurno, neće ostaviti ravnodušnima. Bez obzira u kojoj se ljubavnoj situaciji trenutno nalazite, knjiga Muškarac iz snova jedno je od najkorisnijih štiva koje si možete pokloniti. 

Ako već niste nabavili svoj primjerak na promociji, sve informacije o narudžbi i o prodajnim mjestima naći ćete na službenoj stranici www.muskaracusaci.com , i na društvenim mrežama: Facebooku i Instagramu @muskaracusaci @sknelly_official 

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.