Kultura
9640 prikaza

Neobična slika trenutka smrti generala Praljka

Slika Slobodana Praljka
Screenshot
Slika je inače vrlo zanimljiva, s detaljima koji svakako upadaju u oko

U Gradskoj knjižnici Zadar otvara se izložba slika pod nazivom "St. David" autorice Sonje Butić Davidoff iz Zadra. Među njima posebno se ističe jedna, a riječ je o slici pokojnog generala Slobodana Praljka, kojeg je Butić Davidoff naslikala dva dana nakon tragične smrti u haaškoj sudnici.

Slika je inače vrlo zanimljiva, s detaljima koji svakako upadaju u oko, poput laptopa Lennovo koji se nalazi ispred Praljka. Ne znamo je li Lennovo slučajno napisano s dva slova "n" obzirom da je originalni brend Lenovo, samo s jednim. U desnom gornjem kutu naslikano je nešto poput anđela uz hrvatski grb.

Slika Slobodana Praljka | Author: Screenshot Screenshot
Sonja Butić Davidoff u svom radu koristi različite teme i motive, od naive, portreta i pejzaža do vjerskih motiva. Prvu samostalnu izložbu imala je prošle godine.

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • jluci82 23:28 30.Kolovoz 2018.

    Da pukneš od smijeha.

  • Avatar Sonalokka
    Sonalokka 01:54 28.Kolovoz 2018.

    Dobrodošli na najbolju stranicu sex dating ==> Sexydrom.com