Kultura
145 prikaza

Iščekujemo filmsku poslasticu desetljeća, nakon skoro 30 godina pauze

Top Gun
Paramount Pictures
Prije gotovo 30 godina svijet je širom otvorenih ruku dočekao mladog Toma Cruisea u klasiku 'Top Gunu'

Jerry Bruckheimer pokušavao je napraviti nastavak svojeg patriotskog hita iz 1986. godine, 'Top Guna', gotovo 30 godina. Prva naznaka da bi moglo doći do ponovnog snimanja pojavila se 2012. godine, kad je zvijezda filma, Tom Cruise, s redateljem filma, Tonyjem Scottom, navodno obišao zračnu luku u Nevadi, kako su neki rekli, istražujući lokacije za novi film.

No planovi su se, kako to već ide, oduljili, a sve je stalo kad se Scott ubio u kolovozu iste godine. Ništa se nije pokrenulo do jeseni 2014. godine, kad je Bruckheimer zaposlio scenarista Justina Marksa da počne raditi na nastavku kino hita.

No prema najnovijim informacijama, čini se da je Top Gun 2 bliže nego ikad, te da ćemo još jednom gledati Cruisea u ulozi koja ga je proslavila.

Producent filma David Ellison nedavno je objavio nove detalje vezane uz film, tijekom grupnog intervjua u sklopu promocije filma Terminator Genisys u Berlinu.

"Justin Marks upravo piše scenarij. Njemu sjajno uspjeva pokazati kako izgleda i u što se pretvorio život vojnih pilota u vojsci danas", izjavio je Marks koji je usput objavio da će glavni lik u filmu opet biti Tom Cruise: "Postoji sjajna uloga za Mavericka u filmu, a nema Top Guna bez Mavericka. I Maverick će glumiti Mavericka."

Ellison se toliko udubio u opis filma da je rekao da će u snimanje biti uključeni dronovi, ali i da će prikazati kraj ere borbenih pilota.

Pa ako ste ikad željeli vidjeti Cruisea kako se bori protiv ledenog robota, bez neprijateljskog čovjeka pilota, ili ga jednostavno gledati kao ponavlja ono što je činio prije 30-ak godina, ne brinite, uskoro ćete imati priliku, piše Mashable

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.