Kultura
216 prikaza

Filmski spektakl: Slijedi borba Godzille s King Kongom

Godzilla
Ultimativni filmski hit postao je legendom prije nego se pojavio i blizu kino dvorana

Legendary i Warner Bros. Pictures dva su studija koja stoje iza velikog prošlogodišnjeg hita 'Godzille', a ujedinit će se sa divovskom franšizom koja će kulminirati u obliku velike bitke između Godzille i King Konga.

Veliki obožavatelji možda će primijetiti da nije riječ o najnovijoj vijesti, jer se unaprijed znalo da će 'Godzilla' dobiti i nastavak, 'Godzillu 2', 8. lipnja 2018. godine. 

Godzilla | Author: Facebook Facebook

I sama pomisao na kombinaciju ova dva filma pobudila je kod mnogih uzbuđenje, koje je kulminiralo nakon što je najavljeno da će se film 'Godzilla vs. Kong' pojaviti u kinima 2020. godine.

"Publici se zaista svidjela Godzilla", rekao je izvršni direktor Legendaryja, Thomas Tull.

"Kao cjeloživotni obožavatelj ovih likova, uvijek sam želio vidjeti kako bi izgledala borba između njih dvoje, a drago mi je da danas mogu objaviti da ćemo to svi moći gledati."

Druga čudovišta koja bi se trebala priključiti borbama su kralj Ghidorah, Mothra i Rodan.

Prvi film iz planirane trilogije bit će 'Kong: Skull Island', te će u njemu glumiti Tom Hiddleston, Sam Jackson, Brie Larson i John Goodman, te će biti objavljen u ožujku 2017. godine. Uslijedit će 'Godzilla 2', nakon čega će se na repertoaru naći i 'Godzilla vs. Kong', piše Time.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.