Kultura
324 prikaza

Evo kako je završio par koji je preživio aferu u filmu "Love Actually"

Scena iz filma 'Zapravo ljubav'
Universal Studios
Ako se pitate u kojem smjeru je nastavila ići veza između Karen i Harryja iz filma "Zapravo ljubav", nastavite čitati...

Ako i ovog Božića planirate pronaći vremena za klasik "Zapravo ljubav" i pobijediti u vječnim raspravama s društvom oko toga što se dogodilo, evo što kažu ljudi koji su radili na filmu.

Naime, na nedavnom prikazivanju navedenog filma u New Yorku, prisustvovali su redatelj filma Richard Curtis i njegova supruga, inače scenaristica, Emma Freud

Freud je cijelo vrijeme objavljivala tweetove, koji su sljedećeg dana završili na naslovnicama i ponudili uvid u sudbinu Emme Thompson i Alana Rickmana

Twitter Emme Fraud | Author: Twitter/ Die Welt Twitter/ Die Welt

Potpuno je jasno zašto ljude zanima što se dogodilo ovim likovima, jer scena u kojoj se Thompson sakrije u spavaćoj sobi, nakon što otkrije da je romantični poklon njezin suprug kupio drugoj, a ne njoj, te se rasplače uz zvukove pjesme Joni Mitchell, rijetko koga ostavi ravnodušnim.

Dapače, mnogi je smatraju najemotivnijom scenom u filmu, te je riječ o jednoj od općenito najboljih scena u karijeri poznate glumice.  

U filmu nije prikazano kako točno završi ovaj par, pa mnogi ne vjeruju da su Emmine riječi točne, točnije da ostanu zajedno iako malo manje sretni nego prije.

Također, premda je imala veze s filmom, ona nije napisala scenarij i ne može točno reći, u suprugovo ime (koji pak jest napisao scenarij), kako završi njihova priča. U redu, vrlo je izgledno da joj je suprug odao radnju filma, no ona, ako ćemo biti iskreni, nije rekla ništa što ionako nismo vidjeli već u filmu.

Na kraju filma se Rickman vraća s puta. Thompson ga dočeka u zračnoj luci, izmijene mlaki poljubac i na njegovo pitanje kako je, ona odgovara: "Dobro sam, dobro".

Dakle, čini se da su i dalje zajedno iako nema tu više neke sreće, piše Decider.

Nakon prikaza filma, Emma Freud je odala da je Rickman definitivno imao aferu, a nije tek ostalo sve na flertu, no kako se situacija sa suprugom razvijala u godinama koje su uslijedile, nikad nećemo saznati. Osim ako se ekipa jednom ne smiluje brojnim obožavateljima i ne snimi nastavak.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.