Kultura
700 prikaza

"Da Alvarez živi od glazbe, ne bi mogao preživjeti"

Anthony Alvarez III na predstavljanju medijima u Agrokorovu tornju
Marko Lukunić (PIXSELL)
Novi najvažniji čovjek Agrokora, ostvario je i glazbenu karijeru

Anthony Alvarez III praktički je preuzeo upravljanje nad Agrokorom kao izvršni direktor za restrukturiranje. O njegovoj važnosti za sam koncern ne treba previše pričati, međutim, Alvarez je donekle uspio i na drugim poljima, daleko od odijela i konferencijskih dvorana.

Pod umjetničkim imenom A3 nastupao je po raznim festivalima i to kao DJ malo laganije elektronske glazbe. Prije toga je nastupao pod vlastitim imenom, a to je vrijeme više posvetio romantičnim skladbama. Svojevremeno je čak snimio i najavnu špicu za sapunicu Rubi.

Kako bismo malo bolje shvatili kakva je to glazba po kojoj je Alvarez poznat izvan poslovnih krugova, obratili smo se uglednom glazbenom menadžeru Nenadu Ninčeviću i zamolili smo ga da nam ukratko komentira kakva je to Alvarezova glazba.

"Uvijek je malo nezahvalno komentirati umjetnost jer se tu mišljenja sudaraju, a ukusi razlikuju. Ako pričamo o produkciji onda ona sigurno nije na razini svjetskih hitova, prilično je tanko i neuvjerljivo, to je moje skromno mišljenje", rekao nam je Ninčević nakon što smo mu pokazali nekoliko Alvarezovih glazbenih uradaka".

"Autorski ima zanimljivih rješenja,ali nisu potvrđena i definirana. Da gospodin živi od glazbe nisam uvjeren,najbliži sam mišljenju da ga to samo raduje i zabavlja pa s te točke gledišta sve prolazi. Nadam se, odnosno siguran sam, da je kao privrednik uvjerljiviji i konkretniji tako da tu imam puno veća očekivanja", zaključio je Ninčević naš kratki razgovor.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.