Life
79804 prikaza

"Posvojili su me, a onda izbacili s jednom vrećicom"

Komentari 6 Prikaži odgovore
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Vox 00:31 09.Rujan 2018.

    Eto ti ljudi. Što je sve jedan čovjek spreman napravit drugome, ni najgora životinja ne bi napravila drugoj. Uopće ne razumijem ljude koji su radi svojih ciljeva spremni žrtvovati druge osobe. Ja ne bi mogao ni psa izbacit na ulicu, ... prikaži još!cu, a kamoli čovjeka. Pa zar ih nije Boga strah? Ovaj svijet je otišao k vragu.

  • MaggyLunel 20:26 08.Rujan 2018.

    Meni je ovo prestrašno bilo čitat, a mogu mislit kakvi su to ožiljci na duši osobe koja je sve to prošla. Ne kužim ni tu "majku". Ako si se prihvatio toga da usvojiš dite (dicu) onda bi ih trebao izvest ... prikaži još!t na pravi put. A ova odustala na pola puta. I to zato jer se cura nije tila odreć bolesne sestre. Jadno. Bruna ja ti želim svako dobro u životu!

  • maraika 14:01 08.Rujan 2018.

    Žao mi je takve djece, i u potpunosti vjerujem u to kako rade socijalni radnici i mnogi pedagoški radnici u institucijama. Poznajem jednu soc. radnicu privatno, bratova obitelj živi u susjedstvu: ma ono, ni malo ljudskosti u njoj. Upoznala sam ... prikaži još!m i neke u pedagoškim institucijama: dno dna. I takvi bacaju ljagu na poštene i humane ljude u takvim službama.

  • brunakopric2410 17:52 09.Rujan 2018.

    Hvala puno svima na komentarima. Postoji jos puno detalja kojih se nisam ni mogla sjetiti zbog trauma koje sam prozivjela. Sve je to ostavilo oziljak koji cu nosit zauvijek sa sobom,ali naucila sam cijenit stvari koje stvarno vrijede i veselit ... prikaži još! se i radovat stvarima koje prije nisam primjecivala zbog svega sto mi se dogadalo. Drago mi je da u cijeloj toj prici i djelu mog zivota nisam izgubila sebe. Znam tko sam i koliko vrijedim.

  • Avatar Pavica Blažević
    blaze272@htnet-dsl 10:39 09.Rujan 2018.

    ni u azilu za životinje se ljudi tako ne ponašaju prema psima,socijalna,odgojitelji ,psiholozi u domovima i odgajatelji dobro sakrivaju svoje prljave radnje prema djeci koja nisu u te domove i kod udomitelja došla svojom voljom,odvratni su ,bez srca ,osječaja i ... prikaži još! ljubavi prema toj djeci ,dat će bog da nihova djeca dožive takovu kalvariju kroz koju prolaze ta djeca napuštena od svoje vlastite obitelji i od sustava koji je pod okriljem države ,gade mi se ,fuj,fuj....

  • Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.