Kultura
29041 prikaza

YU serija Otpisani: To je bila povijesna izmišljotina

Komentari 16 Prikaži odgovore
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Adriano385 16:55 28.Kolovoz 2018.

    Koji ste vi kreteni s tim otpisanima. Niko nikad nije tvrdio da su otpisani napravljeni prema istinitom događaju. To je izmišljena priča i nije jedina kako u bivšoj jugoslaviji tako i u svijetu. Na temu 2 svj. rata je snimljena ... prikaži još!a gomila filmova i serija a možda polovica ih je snimljena na temelju istinitih događaja.

  • Adam 15:54 28.Kolovoz 2018.

    Povjest pišu pobjednici onako kako se njima sviđa a fašisti uvjek ostaju fašisti, ma koja god godina bila i ma kakav system bio. Doduše Tito je za fašiste i fašističke guzoljupce bio noćna mora, šteta samo da je bio prehuman, ... prikaži još! pa koliko ih je samo još ostalo iza njega, pogledajmo danas, strašno. A otpisani, super serija mogu je gledati 100 puta. A što se tiče istinitosti, pa gledam i Ramba, Superman-a, Batman-a, Avengerse-e pa čak i slijetanje na mjesec. A šta je istima. neka svatko sam odluči.

    • Visibaba 17:03 28.Kolovoz 2018.

      Tito je i sam bio fašist, a njegov režim u Jugoslaviji fašistički. Tito i KP se nisu borili za nekakvu pravdu, borili su se za vlast. Komunistički režim, u svakoj zemlji u kojoj je postojao, po svim karakteristikama je bio ... prikaži još! fašistički po definiciji.

    • draženmuhvić 20:16 29.Kolovoz 2018.

      Sad samo čekam slijedeći tekst ovog novinara u kojemu će napisati da su "Ratovi zvijezda" obična izmišljotina...

    • Adam 11:43 17.Rujan 2018.

      Visibaba Pričaš gluposti. Ovi danas nisu Titu ni do koljena. Imao je taj sistem u ex YU svojih mana ali je kamilica naspram ovoga danas šta se radi. Pa evo ti onda ovi "domoljubi" danas, oni se bore za narod ... prikaži još! gdje stignu, plinskim bocama, zabranama koncerata i slično.. A jest nam danas sa njima lijepo u Njemačkoj, Austriji, Irskoj..

  • Gugica0003 17:20 28.Kolovoz 2018.

    Glavno da su američki kravarski filmovi čista istina. Sve pravedni borci za slobodu i istinu. U ime slobode istrijebili cijeli kontinent i danas dok avionima .raketama i bombama raspiruju slobodu i zakon po cijelom svijetu autor gore napisanog članka im ... prikaži još!im se beskrajno divi.

  • omer 21:39 28.Kolovoz 2018.

    I kome i zašto sad nakon 40. godina smeta ova serija? I tko se sad brine i brani naciste i fašiste a osporava partizane i pokret otpora protiv četništva, ustaštva ,nacizma i fašizma. ZNA SE ADEZE !!!

  • OLUJA 09:28 29.Kolovoz 2018.

    Što ne snime film o dizanju srpskog ustanka 1941 god. Ne mogu, kada ustanak nikada nisu digli. Po napadu nacista, umjesto otpora četnik Draža Mihajlović s njima potpisuje tajni sporazum o ne napadanju, vernosti, pokornosti. Znači da ne mogu dizati ... prikaži još!zati ustanak protiv sebe. Dolaskom Rusa na oslobađanje Beograda 1944.god. deru im kožu, preživjeli četnici preko noći pređoše na Titinu stranu i svi dobiše boračke penzije. Lažovi u svemu.

  • Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.