Ekonomix
2604 prikaza

Utopistički san: Kriptovalute su trebale pomagati sirotinji

Komentari 2 Prikaži odgovore
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dmx1982 22:23 08.Siječanj 2018.

    Citajuci tekst, novinar je naveo niz nelogičnosti. 1. Btc nikad nije bio zamišljen kao platno sredstvo za siromašne ili zemlje treceg svijeta. Osmišljen je kao interno platno sredstvo za rezervirane (hakeri, programeri i slično). Ono sto utopija zaista je, to ... prikaži još! to je da Btc uopće nije vise ono sto je trebao biti - jeftin, brz i siguran. 2. Onecoin nikada nigdje nije proglašen niti ikada osuđen na bilo kojem sudu kao to sto ste naveli, piramida. Kao niti sve ostale firme koje su nabrojane.

  • Dmx1982 22:27 08.Siječanj 2018.

    3. Navedene tvrtke, kao Amway, je stara preko 50 godina i nikada nije ni na jednom sudu proglašena nekom piramidom. Herbalife posluje oko 35 godina i vise, radi godišnji promet od 5 milijardi USD, sponzor je Barcelone, Itd. Pa me ... prikaži još! zanima koje argumente autor ima protiv firmi ovakvog tipa? Nijedna nabrojana nikad nije nigdje proglašena prevarom. Da unutar tih firmu ima neovisnih distributera koji preuveličavaju istinu ili ju mijenjaju, ima i bit će ih, isto kao i novinara. ;) Iste treba ignorirat

  • Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.