Kultura
2919 prikaza

"Ako neki među nama i nisu Hrvati, trebaju biti Hrvati!"

Komentari 2 Prikaži odgovore
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vjaco 21:59 22.Studeni 2019.

    ništa jergović ne razumije - nismo mi hrvati zato što su nam to roditelji iii zbog toga što smo se rodili u hrvatskoj - mi smo, za razliku od jergovića, hrvati jer volimo lijepu našu. august šenoa, čiji je otac ... prikaži još!ac bio " Alois Schönoa (1805. – 1878.), N i j e m a c iz Češke, a majka Terezija pl. Rabacs (Therese Rabacs, 1813. – 1847.), S l o v a k i nj a iz Budimpešte" veliki je hrvatski pisac, a ivo andrić, kojemu su roditelji bili hrvati - srpski je nobelovac.

    • Nemo 16:51 09.Travanj 2020.

      Što znači voljeti lijepu našu? Je li to bespogovorno prihvaćanje i odobravanje svega što se radi prema drugima, koji nisu Hrvati ili koji ne udaraju na sva zvona da su Hrvati. Je li voljeti znači opravdavati i one loše stvari ... prikaži još! koje se dešavaju i RH? Je li neko nekoga ili nešto više voli ako tu udara na talambase a tu istu zemlju pljačka a neko manje jer to radi u svojoj intimi. Je li biste radije imali suprugu koja pred svima govori da Vas voli a iza ledja Vas vara ili obrnuto?

  • Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.