Top News
36668 prikaza

Tko su Merčepovci - čiji je član na Uskrs ubio mladića

Komentari 4 Prikaži odgovore
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Mumija0001
    Mumija0001 13:14 21.Travanj 2017.

    Stidim se,što živim u državi,koju su stvarali takovi zlotvori i ubojice.

  • uskook 17:57 21.Travanj 2017.

    Oni koji se stide živjeti u Hrvatskoj mogu slobodno iz nje iseliti,nitko nije prisiljen živjeti u Hrvatskoj pa čak niti ako je u Zatvoru. Što se tiče zločinca-ubojice ne treba brkati lončiće-Merčepovci-ZNG-ovci,HOS-ovci..... Nije bitno kojoj je postrojbi pripadao u Domovinskom ... prikaži još!m ratu koji je bio častan i obrambeni rat , na što sam ponosan kao i mnogi Hrvati. Ubojice treba kazniti adekvatno kvalifikaciji počinjenog djela a ne u kontekstu ubojice vaditi kosture iz ormara.

  • mejna 18:41 21.Travanj 2017.

    vjerujte ljudi da sad plačem suze mi ljevaju niz lice jer jako mi je žao svakog ko je ubijen zvjerski od bilo koga,svi umiru na kraju i oni koji ubijaju i oni koji su ubijeni ali stapam svoje osjećaje sa ... prikaži još! ubijenima i osuđujem sotone koji ubijaju na ovom svijetu kao da će oni živjeti vječno,plačem plačem i sažaljevam,a pogotovo ovih merčepovih,kako je samo suljić mogao pucati u nevino dijete samo zato što je zec a i on je umro u teškim mukama dobio je božju kaznu.

  • animal22man 17:51 24.Travanj 2017.

    Zdravo, Ovo je obavijestiti javnost da je gospođa Jane Alison, privatni kreditni zajmodavac otvorio financijsku priliku svima kojima je potrebna bilo kakva financijska pomoć. Dajemo zajam po kamatnoj stopi od 2% za pojedince, tvrtke i tvrtke pod jasnim i razumljivim ... prikaži još! uvjetima i uvjetima. Kontaktirajte nas danas putem e-maila kako bismo vam mogli dati naše uvjete i uvjete kredita na: (saintloanss@ gmail.com)

  • Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.