Top News
25511 prikaza

Teoretičari zavjera: Zašto tvrde da je Holokaust laž?

Komentari 8 Prikaži odgovore
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mirodub 12:11 22.Rujan 2018.

    Zar je uopče važno? Miljarde su nepimene!

  • Zeus609 21:08 22.Rujan 2018.

    Glupost... Sam ovak... Tko ima toliku moć da izvede 9.11. U SAD-u???? A par dana prije izvozi gomile zlata iz trezora... Nekoliko mjeseci ranije ili godinu osigura blizance... A daj burek... Tko bi ubijo robovi dok mu služe, ubijali su ... prikaži još! sigurno bolesne... U gulagu se radilo a umiralo se od rada, uvjeta, gladi... Jedino je tito bio glup po tom pitanju kaj su bezveze maltretirali ljude na golom otoku umjesto da su radili nekej korisno... Globalno zatopljenje, karbonska valuta, kartice, pametne kuće

    • Zeus609 21:14 22.Rujan 2018.

      Eko otisak... Sve je to namijenjeno kontroli populacije... Logori u ww2 ili sad-u, Rusiji... Kao nisu u redu ali današnji plan rada i razvoja u tom smjeru je ok... Zavjeta je da nema zavjere... Sve je mudro i planski složeno... ... prikaži još! Sam glupani ko glupani ne kuže dok ih ne lupiš po glavi... Tak da nastavite njekat ondašnja i pravdat današnje a iste ciljeve samo se proces malo update-o!!!!

  • MiroV 20:51 22.Rujan 2018.

    "Jednako tako negiranje evolucije potiče nepovjerenje u znanost i istraživanja kojima se potkopava politika temeljena na dokazima" Koji su to dokazi za evoluciju ? Holokaust je jos jedna "istina" koja se nesmije propitkivati , istrazivati niti sumnjati kao i evolucija, ... prikaži još!ja, pitam se zasto ? Zasto bi i jedna istina bila ili morala biti zasticena ? Sve treba biti slobodno propitkivanju , istrazivanju i revidiranju ako treba.

  • nn100 19:56 22.Rujan 2018.

    ne čita mi se glupost od članaka, samo prvu rečenicu. Koji su to znanstvenici i koja je to neporeciva istina? I tko može reći da je nešto istina samo na temelju nekih pisanih dokaza za koje postoje kontraargumenti. Trpanje nekih ... prikaži još! stvari za koje postoje kontraargumenti u isti rečenicu za koje naravno ne postoje znak se samo da vladajuća elita polako gubi kontrolu pa se igraju pitagora trolargumetiranja. To je tipa trokut ima 3 stranice i ti ne vjeruješ da sam ja najjači na svijetu ili nešto drugo

    • nn100 19:57 22.Rujan 2018.

      I onda dalje idu, ako trokut ima 3 stranice, zar ne da ima, e tako sam i ja najjači na svijetu. pošto ima puno debila, PPMP je još jako visok onda se svašta može pisati.

  • Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.