Top News
7069 prikaza

Slobina kći nakon 18 godina šutnje: "Tata nije zločinac!"

Komentari 2 Prikaži odgovore
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Veceslav Nejtek
    Tihomir65 18:48 09.Travanj 2019.

    Nadopuna: U Hagu su se našli su se u neoumisi što da učine jer uopće nije izdan nikakav uhitbeni nalog niti potjernica za Miloševičem . Ničim nisu bili u stanju da ga optuže niti su imali ikaovi dokaz ili dokazni ... prikaži još!zni materijal o njegovoj krivici . Kad su Ameri zgrabili Njemce vagoni dokumentacije i potpisa nacista . U Beogradu ništa ako je pto bilo za suditi sve je išlo usmeno i nema nikakovih dokaza za suđenje njemu .

  • Avatar Veceslav Nejtek
    Tihomir65 18:39 09.Travanj 2019.

    Na pitanje je li se trebao predati Haagu, dala je gotovo nevjerojatan odgovor: "Pa on nije uopće nije uhapšen zbog Haaga, nego je navodno uhapšen jer je novac od carine dao tekstilnim i metalskim radnicima, prema optužbama tadašnjeg upravnika carine ... prikaži još!e Mihalja Kertesa",Manipulacija naovinara ( ubaciva usmijerava sa dala je gotovo nevjerovatan odgovor) Njemački komntator ZDF nakon Isporuke Miloševića HAGU našli su se u nedoumici govori Marija pokušavajući svog oca prikazati velikim humanitarcem.

  • Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.