Ekonomix
1989 prikaza

Ovakva ljevica Hrvatskoj ni ne treba

Komentari 4 Prikaži odgovore
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Neverin 16:17 22.Srpanj 2019.

    Zašto se "novinar" nije udostojio pročitai naš program ili barem naš statut kako bi znao kako funkcioniramo? Nevjerovatno da uz toliko dostupnih informacija jednim klikom i dalje postoje "novinari" koji ne znaju koristiti blagodati interneta. https://radnickafronta.hr/politike-i-program Jel ima novinara u ovim novinama?

  • Katamargo 23:44 21.Prosinac 2019.

    Bravo! - Odlican clanak... U Svedskoj obadvije stranke/partije, Socialdemokrati i Ljevica (od pocetka Radnicka partija) - iznikli su iz Sindikata... i jos uvjek suraduju, i to vam sve govori...

  • DamonNathanielWatts 20:29 25.Srpanj 2019.

    Tko god jesi, novinar - srami se. U svom neduhovitom pokusaju da ironijom srozas program kojemu nisi dao priliku da se objasni, objavio si kako je lako biti pljuvac cija je svrha sama sebi dovoljna. Niti si napisao clanak da ... prikaži još! bi pobio argumente niti da bi bio konstruktivan, vec iskljucivo da bi degradirao opce dobro i sustav vrijednosti drugaciji od homo homini lupus. "Samaranje mrtvog magarca" kojeg niti jedna novinska kuca niti ne stavlja u kandidate govori i previse o tvom malenom... kompleksu

  • djsz2008 13:39 23.Srpanj 2019.

    Koliko je meni poznato Nordijske i druge uspješne zemlje počivaju na kapitalističkom načinu proizvodnje, popularnije kapitalističkoj ekonomiji. U tom kontekstu podsjetio bih na riječi papa Franje koji je još 2013. rekao da "ova ekonomija ubija", i riječi američkih znanstvenika, dobitnika ... prikaži još! Nobela za ekonomiju 2018., koji su izjavili da je "ova ekonomija smrt za klimu". Kako je moguće da Nordijske i druge zemlje budu uspješne ako počivaju na ekonomiji koja ubija i koja je smrt za klimu?

  • Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.