Top News
23078 prikaza

Petrov želi srušiti Plenkija, ucjenjuje HDZ s dosjeima Udbe

Komentari 3 Prikaži odgovore
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Hebiran 10:45 24.Veljača 2017.

    Kad smo očekivali stranku koja svojim stavovima može biti korektor odnosa bilo u sprezi s HDZ-om ili SDP-om dobili smo najveće zlo koje je moglo zadesiti Hrvatsku. Svaka Vlada u kojoj sjedi ili u kojoj bude sjedio psihić iz Metkovića ... prikaži još! i njegova škvadra uzrokovat će nestabinost države i stalno smanjenje rejtinga države bez obzira na financijske rezultate i rast BDP-a. On je jednostavno narcisoidni provincijalac koji mora biti u prvom planu pa makar cijena bila i dobrobit države i njezinih građana

  • Snowman 15:12 24.Veljača 2017.

    Sve dotle dok se neuvedu kazne za napisane izmisljotine nece od tog biti nista. Te kazne bi morale biti drasticne. Ja sam ubijden da se nebi toliko pisalo jer bi svki morao s tim racunati da bude zatvoren.

  • stanka 11:31 23.Veljača 2017.

    Slobodno neka Most ruši vladu i Plenkija, jer ovaj HDZ je daleko od one stranke za koju smo mi glasali. Ucijenjen od Pupovca, gluh na zahtjeve birača.... Na novim parlamentarnim izborima HDZ treba voditi Tomislav Karamarko. Jedino tada HDZ ima ... prikaži još! šanse povratiti velik broj razočaranih i prevarenih birača. Naravno, Plenki nema veličinu i karakter sam odstupiti zato neka ga ruše izvana ili iznutra. Promiješajmo karte ponovo i vratimo dostojanstvo Hrvatskoj

  • Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.